13 Reasons Why revine în august pe Netflix

Este unul dintre serialele mele preferate, ba chiar în topul 10 personal, așa că vestea că revine pe 23 august pe Netflix mi-a făcut ziua mai bine! Și da, vom avea și de această dată 13 episoade pline de suspans!

La opt luni după ce l-au împiedicat pe Tyler să comită un act de neiertat la balul de primăvară, Clay, Tony, Jessica, Alex, Justin și Zach găsesc soluții prin care să împartă povara, în timp ce îl ajută pe Tyler să se îndrepte către recuperare. Însă atunci când un jucător dispare în urma unui meci de fotbal, iar Clay este investigat de poliție, este rândul unui străin să pătrundă în grup grup printr-o anchetă care amenință să dezvăluie cele mai profunde secrete ale tuturor. Miza este mare în cel de-al treilea sezon din 13 Reasons Why, pentru că până și cele mai bune măsuri pot afecta o viață pentru totdeauna.

Distribuția sezonului 3: Dylan Minnette este Clay Jensen, Brandon Flynn este Justin Foley, Justin Prentice este Bryce Walker, Alisha Boe este Jessica Davis, Christian Navarro este Tony Padilla, Miles Heizer este Alex Standall, Devin Druid este Tyler Down, Ross Butler este Zach Dempsey, Timothy Granaderos este Montgomery de la Cruz, Anne Winters este Chloe, Steven Weber este Principle Bowen, Brenda Strong este Mrs. Walker, Amy Hargreaves este Mrs. Jensen și Grace Saif este Ani.

Iar asta nu e tot: Variety a confirmat faptul că 13 Reasons Why va avea și un al patrulea sezon, care va fi, totodată, ultimul sezon al seriei.

Foto: Netflix

 

Written By
More from Bianca Sterie

(Review) 5 motive pentru care The Favourite mi-a plăcut la nebunie

Duminică noaptea (sau luni dimineața, cum e, de fapt?) nu dormim, pentru...
Read More