De câteva săptămâni, de când a intrat Fifty Shades Freed în cinematografe, cred că văd în fiecare zi câte o postare în feed despre cât de prost e filmul ăsta şi cât de bine ar fi făcut alţii. Dar, zău, nimeni nu-l ratează. Adică am senzaţia că merg toţi să îl vadă doar ca să spună că s-au dus aşa… ironic. Şi apoi îl desfiinţează ca să fie în rândul lumii. 😀

Eu nu l-am văzut încă, probabil că-l voi vedea la un moment dat, dar n-o să mă apuc să încep să dau lecţii apoi, că n-am vreo aşteptare. Valul de hatereală însă e exagerat. Da, nu vorbim despre nişte capodopere aici, dar hai să fim serioşi: câte filme proaste nu-s pe lumea asta? Doar că, în cazul de faţă, lumea parcă o ia razna. Şi cât timp se vorbeşte despre film în stânga şi în dreapta, ălora care l-au făcut le intră nişte foooarte mulţi bani în cont. Pe bune, chiar nu cred că îi deranjează că zic alţii nasoale despre filmul lor când se adună acolo milioanele pentru vacanţele în Cabo San Lucas.

Dar uitaţi că mi-a venit o idee, ca să nu mai fiţi supăraţi că joacă prost Dakota Johnson şi Jamie Dornan (P.S.: nu o fi Dornan cel mai bun actor din lume, dar e senzaţional în The Fall, să-i acordaţi o şansă acolo). În loc de Fifty Shades, astăzi vă propun 8 filme sexy, cu un potenţial erotic ridicat, la finalul cărora cred că o să vă declarați pe deplin mulțumiți. 😀

Newness

O să încep topul cu acesta, pentru că l-am văzut zilele trecute pe Netflix și pentru că este filmul care m-a inspirat să scriu acest articol. Martin (Nicholas Hoult) și Gabi (Laia Costa) se cunosc prin intermediul unei aplicații de dating și hotărăsc să iasă împreună și să se rezume doar la sex. După prima întâlnire își dau seama că își doresc mai mult de-atât și, în scurt timp, se mută în aceeași casă. Însă rutina se instalează rapid și cei doi decid să aibă o altă abordare: o relație deschisă, în care să fie și alții implicați. Planul lor funcționează… o vreme.

Love

Dacă nu i-ați văzut filmele lui Gaspar Noé până acum, rezolvați rapid această problemă, pentru că sunt de neratat. Iar Love nu face excepție. După ce primește un telefon ciudat de la mama fostei sale iubite, Murphy (Karl Glusman) începe să rememoreze etapele relației sale cu Electra (Aomi Muyock), o poveste atât de pasională și de intensă, încât îl bântuie și acum.

Shame

Despre Shame s-ar putea să fie nevoie doar să vă spun că e cu Michael Fassbender în rol principal ca să vă conving să-l vedeți. Dar o să adaug și că apare și Carey Mulligan în el și că este povestea unui dependent de sex, care nu își poate controla instinctele.

Original Sin

Înainte să apară în scenele alea steamy cu Brad Pitt din Mr. & Mrs. Smith, Angelina Jolie a făcut ravagii în Original Sin. Alături de Antonio Banderas. Cei doi sunt prinși într-o aventură extreme de pasională, presărată cu nenumărate minciuni și secrete.

The Handmaiden

Sookee (Tae-ri Kim) este angajată ca servitoare în casa unei femei foarte bogate, Lady Hideko (Min-hee Kim), dar, în secret, complotează cu un șarlatan pentru a-i fura averea. Lucrurile se desfășoară conform planului până la un punct, pentru că între Sookee și Hideko se dezvoltă o legătură plină de erotism. Filmul este regizat de Park Chan-wook (Thirst, Oldboy) și a fost nominalizat la Palme d’Or la Festivalul de la Cannes din 2016.

Unfaithful

Richard Gere și Diane Lane joacă rolurile lui Edward și Connie Sumner, un cuplu cu o căsnicie apparent perfectă. Dar lucrurile se schimbă în momentul în care Connie întâlnește un străin (Olivier Martinez) de care este fascinată și începe o relație cu el.  

Dressed to Kill

Dressed to Kill nu e chiar un film sexy, e mai degrabă un thriller erotic care te va ține în permanență în suspans. Michael Caine joacă rolul unui psihiatru care se află în încurcătură în momentul în care una dintre pacientele sale, Kate Miller (Angie Dickinson), o casnică ce are numeroase frustrări sexual, este ucisă cu brutalitate de o blondă cu ochelari de soare.

Eyes Wide Shut

Știu că probabil ați văzut cu toții această capodoperă a lui Kubrick, dar nu puteam aborda un astfel de subiect fără să includ și Eyes Wide Shut, cu Tom Cruise și Nicole Kidman. Subiectul filmului a fost ținut secret până la prima proiecției, iar moartea regizorului Stanley Kubrick cu doar câteva săptămâni înainte de premieră nu a făcut altceva decât să sporească misterul din jurul acestui film. Un film încărcat de sexualitate, pericol și mituri, în care ajungi să nu îți mai dai seama ce este vis și ce este realitate.

Sursa foto: outnow.ch

ÎȚI RECOMAND ȘI: 21 de filme franțuzești care mi-au plăcut