Îl știm cu toții pe Alexander Skarsgård. E băiatul acela suedez și sexy, care ne-a zăpăcit de tot în True Blood, The Legend of Tarzan și Big Little Lies. Ei bine, după ce anul trecut a câștigat tot ce se putea câștiga (Emmy, Globul de Aur, trofeul Critics Choice) pentru rolul lui Perry din Big Little Lies, în 2019 revine pe marile ecrane cu un nou proiect. Este vorba despre The Hummingbird Project, un film în care joacă alături de Salma Hayek și pentru care a fost nevoit să recurgă la o schimbare de look.

Scris și regizat de Kim Nguyenm The Hummingbird Project a avut premiera mondială la Festivalul de Filmdela Toronto. Pelicula documentează aventura digitală a lui Anton (Skarsgård) și Vincent (Eisenberg), doi verișori care vor să facă milioane de pe urma unui cablu de fibră optică tras între Kansas și New Jersey. Planul lor însă nu este deloc unul ușor, iar călătoria în care pornesc este una presărată cu multe provocări, mai ales că fosta lor șefă, Eva Torres (Hayek), îi pândește la fiecare pas.

Pentru rolul din The Hummingbirg Project, Skarsgård s-a ras în cap, decizia fiind luată după ce Nguyen i-a arătat acestuia o fotografie cu un programator „care avea un cardigan larg și era chel”, după cum a povestit actorul în cadrul unui interviu Variety de la Toronto. Finanțatorii filmului, în schimb, nu au fost prea încântați de imaginea unui Alexander Skarsgård chel pe ecrane. „Afost o mică bătălie pentru a ajunge acolo. Eu chiar îmi doream schimbarea. I-am spus și lui Kim că îmi place ideea, dar erau și alți oameni implicați, oamenii cu bani, care erau puțin reticenți. Au spus: «Ce-ați spune de puțină chelie în partea din față?»”, a mai dezvăluit actorul care, în cele din urmă, a primit undă verde pentru a apărea așa cum voia în film.

Mm, și da. Trebuie să recunosc că și mie mi se se pare puuuțin cam moartea pasiunii freza aia dubioasă, dar pe bune acum: e Alexander Skarsgård! Te uiți la el oricum!

Foto: outnow.ch