Angelina Jolie revine pe marile ecrane în Maleficent II

Filmările pentru Maleficent II – care le are ca protagoniste pe Angelina Jolie şi Elle Fanning – au început la Studiourile Pinewoodşi în câteva locuri din Marea Britanie. Noua producţie Disney vine în continuarea filmului din 2014, care s-a bucurat de un succes impresionant în rândul spectatorilor. Jolie, câştigătoarea unui premiu Oscar şi a trei Globuri de Aur, intră din nou în pielea zânei misterioase şi întunecate, iar Elle Fanning o interpretează iarăși pe prinţesa Aurora.

Celor două actriţe li se alătură şi Michelle Pfeiffer, în rolul reginei Ingrith, precum şi Chiwetel Ejiofor, Ed Skrein, Robert Lindsay şi Harris Dickinson (în rolul prinţului Phillip). Filmul este regizat de Joachim Rønning, cel care a regizat şi Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales, iar scenariul este realizat de Linda Woolverton (Alice in Wonderland, Beauty and the Beast), Micah Fitzerman-Blue şi Noah Harpster. Jolie nu joacă numai rolul unui personaj-cheie în noua poveste, ci este şi producătoarea filmului, alături de Joe Roth.

Firul poveştii continuă după câţiva ani de unde ne-a lăsat primul film Maleficent, în care spectatorii au aflat cum şi de ce a ajuns zâna să fie unul dintre cele mai de temut personaje din Universul Disney şi cum a ajuns să o blesteme pe micuţa Aurora. Maleficent II explorează relaţia complexă dintre zâna întunecată şi Aurora, în încercarea lor de a proteja creaturile magice din ţinut.

Foto: Cineforum

Written By
More from Bianca Sterie

„Doamna Ministru” (Madam Secretary) și „Președinte de rezervă” (Designated Survivor) încep jocurile politice în această seară, pe AXN

„Doamna Ministru” (Madam Secretary) și „Președinte de rezervă” (Designated Survivor), cele două...
Read More

Leave a Reply