Vineri, 20 aprilie, ARMAND ASSANTE vine la Cinema City în AFI Cotroceni pentru o întâlnire specială a spectatorilor cu echipa filmului The Wanderers – Vânătorul de spirite, care are premiera în acest weekend. Bucureștenii vor avea astfel ocazia de a se întâlni cu unul dintre cei mai populari actori americani, cu peste 120 de filme în portofoliu, patru nominalizari la Globurile de Aur și un premiu EMMY.

Celebru în toată lumea pentru rolurile de mafiot italian din filmele americane (seria HBO Gotti sau filmul Hoffa, unde l-a avut partener pe Jack Nicholson), Armand Assante a recunoscut de multe ori că este un mare admirator al României și al cinematografiei noastre. De altfel, aceasta este a doua colaborare cu o producție românească, la 10 ani distanță de la premiera filmului California Dreamin’.

Vineri seara, Armand Assante se va afla la Cinema City alături de întreaga distribuție străină a filmului care îi mai include pe Lior Ashkenazi (premiul de interpretare la Festivalul de film de la Veneția pentru filmul Foxtrot) si pe actorul coreean Sun Ho Jae, dar și alături de regizorul Dragoș Buliga ( Las Fierbinți, Ai Noștri, O săptămână nebună) precum și o parte din distribuția română, Oana Marcu, Alexandra Apetrei, Claudiu Bleonț, Bogdan Nechifor.

Despre film

Regizat de Dragoș Buliga și bazat pe un scenariu original semnat de Octav Gheorghe, THE WANDERERS – VANATORUL DE SPIRITE este povestea unui american, Louis (ARMAND ASSANTE), un fost vânător faimos de spirite ieșit la pensie, depășit de vremurile actuale, care ajunge într-un sat din Transilvania pe urmele unei misterioase povești sângeroase de la castelul Zalesky.

Ghid le este o româncă frumoasă care aspiră la meseria de jurnalist (RALUCA APRODU) și care are în grijă și o echipă de coreeni în căutarea unui subiect senzațional pentru un reality show (BAE JUNGHWA și SUN HOJAE). În Transilvania vânătorul de vampiri ajunge să înfrunte una dintre cele mai mari provocări ale vieții sale, în confruntarea cu un trecut care îi este familiar.

Foto: Bogdan Comănescu

CITEȘTE ȘI: Interviu cu Dragoș Buliga, regizorul The Wanderers: „Oamenii ar trebui să meargă la cinema pentru a da o șansă filmului românesc. Doar în acest fel vom putea avea filme românești care vor putea concura cu orice film comercial de la Hollywood”

&

Interviu cu Raluca Aprodu – La povești despre rolul din The Wanderers, teatru și alte provocări