#AWAKE3 anunță programul pe zile, biletele de o zi și două surprize în line-up

Peste ani și ani, când Awake va deveni mare, mare, iar domeniul Teleki de la Gornești, județul Mureș, va deveni neîncăpător pentru zecile de omuleți care vor ajunge acolo, o să vă spun: “v-am zis eu, v-am zis că e fain de tot la Awake!” Pentru mine, #Awake2 (și primul la care am participat) a fost genial. Am mers acolo fără să știu ce voi găsi, ba chiar am ajuns mega-epuizată de drumul de aproape 11 ore cu trenul, dar festivalul acesta mi-a depășit toate așteptările. Și a meritat pe deplin!

Anul acesta voi fi din nou acolo, gata de explorat împrejurimile de poveste ale Castelului Teleki, de concerte și, mai ales, de Cinema Under the Bridge, secțiunea de film de la Awake, care aduce la fiecare ediție filme de neratat, proiectate în aer liber, într-un cinematograf foarte cool improvizat “dincolo de pod”. Despre filme o să vă povestesc în scurt timp pe Moviecore, însă până atunci, haideți să vedem ce ne așteaptă la #Awake3.

Cea de-a 3-a ediție AWAKE, cel mai așteptat festival boutique multi-experiențial din România, revine în câteva săptămâni într-unul din cele mai frumoase parcuri din inima Transilvaniei, domeniul Castelului Teleki din Gornești, județul Mureș.

AWAKE este mai mult decât un festival de muzică, este o destinație dedicată boemilor, iubitorilor de arte conexe, creativilor, în căutare de experiențe inedite.

Zona de lectură Forest Lounge și biblioteca în aer liber Forest Library își așteaptă cititorii cu peste 800 de volume Litera din diverse domenii de interes. Printre acestea se vor regăsi: cărți care au inspirat seriale celebre precum “Casa Bântuită”, de Shirley Jackson și “Patrick Melrose”, de Edward St Aubyn; cărți autobiografice precum bestsellerul “Povestea mea”, a lui Michelle Obama; cărți politice precum romanul “Ultimul dintre oamenii președintelui”, de Bob Woodward; cărți de dezvoltare personală și spiritualitate precum “Zen. Arta de a trăi simplu”, de Shunmyo Masuno și cărți ecranizate precum “La cinci pași de tine”, de Rachael Lippincott, Mikki Daughtry și Tobias Iaconis. La finalul festivalului, toate volumele vor fi donate unei biblioteci din județul Mureș.

Cinematograful de sub pod invită cinefilii AWAKE să vizioneze proiecții curatoriate de TIFF și o selecție de filme premiate la Super – Festivalul de filme făcute de adolescenți. Pe timpul zilei, cinematograful se transformă într-o scenă de teatru, cu piese jucate în parteneriat cu Universitatea de Arte Târgu Mureş.

Cei cu spirit de aventură vor putea alege între lasertag, oferit de Lasertag Cluj, paintball, tir cu arcul, zorbing sau zorb fotbal, oferite de Peppermint Park. Toate aceste activități fiind amenajate în zona Playground.

Peste 100 de participanți AWAKE vor avea ocazia să facă o călătorie cu balonul cu aer cald la peste 50m altitudine, de unde vor putea să vadă domeniul Teleki, vineri și sâmbătă, înainte de apus.

Festivalul AWAKE se desfășoară între 15 – 18 august, la doar câţiva kilometri de Târgu Mureş, pe fabulosul domeniu al castelului Teleki din Gorneşti. Muzica, instalaţiile arhitecturale de mari dimensiuni, decorurile speciale, filmele, teatrul, cărţile, accesoriile de festival, toate promit o experienţă completă in inima Ardealului.

Detalii suplimentare despre festival sunt disponibile pe www.awakefestival.ro şi pe pagina oficială de Facebook, noi activităţi precum şi programul detaliat pe scene urmând a fi comunicate în perioada următoare. Abonamente Sleepy Bird sunt acum disponibile pe  tickets.awakefestival.ro, iabilet.ro și  eventim.ro, la prețurile de: 209 lei (bilet acces 4 zile) și 239 lei (bilet acces 4 zile + camping).

Written By
More from Bianca Sterie

Premiile Emmy 2019: Serialele Câștigătoare

Chiar dacă ultimul sezon Game of Thrones i-a dezamăgit pe mulți, serialul...
Read More