Doamnelor și domnilor, breaking news, senzațional, așteptarea a luat sfârșit: luna iulie începe cum nu se poate mai bine la NETFLIX, cu cel de-al patrulea sezon din SHERLOCK. Hip hip hooray! Sherlock este, după cum povesteam și aici, una dintre cele mai recente dependențe ale mele, așa că gata, vă spun asta și vă las să vă descurcați cum puteți, pentru că eu o să am o duminică plinăăăă cu domnul Cumberbatch! 😀

Iată toate noutățile din prima jumătate a lunii iulie pe Netflix.

3 IULIE 2018

Comicul de serviciu – SERIAL ORIGINAL NETFLIX

Un grup divers de viitori comedieni se întrec în numere de câte 15 minute, creând un adevărat show de stand-up.

Fete cuminți – SERIAL ORIGINAL NETFLIX

Trei mame din suburbii orchestrează un jaf la magazinul local pentru a ieși din problemele financiare și a deveni independente. Împreună.

6 IULIE 2018

Anne cu „e” la sfârșit: Sezonul 2 – SERIAL ORIGINAL NETFLIX

Mult-iubita și tânăra eroină din Green Gables revine. De această dată cu și mai multă inițiativă.

Comedieni în mașini la o cafea: Nou 2018: O cafea proaspătă – SERIAL ORIGINAL NETFLIX

Într-un nou set de 12 episoade, Jerry Seinfeld se plimbă cu 12 comedieni celebri, precum Jerry Lewis, Ellen DeGeneres și Dave Chappelle.

Jocuri sacre – SERIAL ORIGINAL NETFLIX

Datorită unei vechi legături, un polițist onest ia urma unui mafiot, însă avertismentul misterios al acestuia îl convinge că trebuie să salveze Mumbaiul de la dezastru.

Samantha! – SERIAL ORIGINAL NETFLIX

Samantha, un mic star al anilor ’80, bate la porțile celebrității bazându-se pe tot felul de mișcări hilare și nebunești care s-o aducă iar în lumina reflectoarelor.

Moștenirea vânătorului de căprioare – FILM NETFLIX

Tot ce vrea din această excursie este o legătură cu fiul său. Și ca fiul să omoare o căprioară, iar el să filmeze totul.

Pielea lupului – FILM NETFLIX

Un vânător care trăiește într-un orășel de munte abandonat din nordul Spaniei vrea să scape de singurătate și să-și găsească o nevastă.

Prima echipă: Juventus: Partea B – DOCUMENTAR ORIGINAL NETFLIX

În cea de-a doua parte a sezonului, Juve speră să se mențină pe poziții și să câștige un nou campionat în timp ce merge mai departe și în Champions League.

Inside the World’s Toughest Prisons: Sezonul 2 – DOCUMENTAR NETFLIX

Raphael Rowe, care a stat 12 ani în spatele gratiilor pentru o crimă pe care nu a comis-o, investighează unele dintre cele mai dure închisori din lume.

Cineva să-l hrănească pe Phil: Felul doi – DOCUMENTAR ORIGINAL NETFLIX

Phil Rosenthal își continuă călătoria în jurul lumii, oprindu-se de această dată în Dublin, Veneția, Buenos Aires, Copenhaga, Cape Town și New York.

Frâu liber: Sezonul 2 – SERIAL ORIGINAL NETFLIX PENTRU COPII

Cum Zoe și echipa se pregătesc pentru Naționalele de Juniori, ei trebuie să treacă peste pierderea unui membru al echipei, un foc misterios și alte obstacole.

7 IULIE 2018

Mr. Sunshine – SERIAL ORIGINAL NETFLIX

Un băiat care ajunge în SUA după expediția Shinmiyangyo din 1871 se întoarce în Coreea tocmai într-un punct de cotitură istoric și se îndrăgostește de o aristocrată.

10 IULIE 2018

Baronii drogurilor: Sezonul 2 – DOCUMENTAR ORIGINAL NETFLIX

Baronii drogurilor – El Chapo, Jemeker Thompson, Christopher Coke și Klaas Bruinsma – se folosesc de frică și violență pentru a face bani și a evita autoritățile.

13 IULIE 2018

Goana dulce mult aduce – SERIAL ORIGINAL NETFLIX

Cel mai important ingredient este timpul. Cu el luptă echipele concurente în prepararea celor mai gustoase deserturi.

Călătorie către sfârșit – FILM NETFLIX

În urma unui cataclism misterios, un bărbat traversează țara într-o călătorie plină de pericole pentru a-și salva iubita gravidă.

Jim Jefferies: Ăsta sunt eu – COMEDIE ORIGINALĂ NETFLIX

Ireverențiosul Jim Jefferies depășește toate limitele, glumind pe seama întâlnirilor cu celebrități, a ipocriziei politice și a minunilor corpului uman.

Marile aventuri ale Căpitanului Chilot – SERIAL ORIGINAL NETFLIX PENTRU COPII

De la o peripeție la alta, doi amici de clasa a patra îl transformă pe directorul țâfnos al școlii în Căpitanul Chilot, un supererou care salvează situația.

15 IULIE 2018

Familie bonus: Sezonul 2 – SERIAL ORIGINAL NETFLIX

Pe măsură ce Lisa și Patrik duc relația la nivelul următor, neplăceri, probleme financiare și o revelație uimitoare urmăresc  întreaga familie.

The Joel McHale Show cu Joel McHale – SERIAL ORIGINAL NETFLIX

Tendințe, cultură pop, rețele de socializare, scheciuri originale și multe altele în noul show de comedie săptămânal prezentat de Joel McHale.

Foto: Netflix România