Menu
Film / Topuri

Comedii romantice pe care le vei adora (Partea a II-a)

comedii romantice

Zilele trecute m-am uitat pe Netflix la o comedie romantică foarte simpatică – noroc că am descoperit-o pe Zoey Deutch și nu îi ratez niciun film – și mi-am amintit că am rămas restantă cu un articol pentru voi. A trecut ceva timp de la primul articol dedicat comediilor romantice, așa că astăzi revin cu partea a II-a, o selecție de titluri adorabile, numai bune pentru serile de vară. 

Set It Up

Filmul despre care vă povesteam mai sus, Set It Up  îi are în prim-plan pe Harper (Zoey Deutch) și Charlie (Glen Powell), doi asistenți care trăiesc doar pentru a munci, fiind în permanență exasperați de șefii lor diabolici. Hotărâți să pună capăt acestei situații, cei doi își unesc forțele și cunoștințele și pun la cale un plan pentru a-i face pe șefii lor să se cupleze.

Ibiza

Teoretic, Harper (Gillian Jacobs) ar trebui să meargă în Spania într-o călătorie importantă de afaceri. Practic, prietenele ei o însoțesc în excursie și o încurajează să meargă în Ibiza după ce aceasta cunoaște un DJ extrem de interesant. 😀 Filmul e disponibil pe Netflix.

Basmati Blues

Brie Larson joacă rolul Lindei, o femeie genială, care este trimisă de compania pentru care lucrează tocmai în India, unde trebuie să vândă orezul modificat genetic pe care chiar ea l-a creat. Aici însă, Linda își dă seama că unele lucruri nu ar trebui schimbate.

The Kissing Booth

Elle (Joey King) și Lee (Joel Courtney) au fost cei mai buni prieteni încă din copilărie. Însă relația lor este amenințată de pasiunea lui Elle pentru Noah (Jacob Elordi), fratele mai mare și… total interzis al lui Lee.

Bridget Jones

În primul top de comedii romantice am uitat să o trec pe ea, the one and only Bridget Jones, eroina prin excelență a genului rom-com. Pe parcursul celor trei filme, aceasta se confruntă cu nenumărate provocări în ceea ce privește viața ei sentimentală (Hugh Grant, Colin Firth și, în cele din urmă, Patrick Dempsey încearcă să îi câștige inima), greutatea ideală și cariera. Și pur și simplu nu ai cum să nu o iubești pe Bridget și să nu empatizezi cu ea!

Begin Again

Keira Knightley și Mark Ruffalo sunt protagoniștii acestei povești cu muzică, bucurie, nostalgie și iubire. Neglijată de prietenul ei, Dave (Adam Levine), pe care l-a cam luat valul celebrității, Gretta (Knightley) ajunge să își petreacă foarte mult timp cu Dan (Ruffalo), un producător de la o casă de înregistrări, a cărui carieră trece printr-un moment dificil. Cei doi redescoperă muzica New York-ului, cutreierând străzile marelui oraș, și încep să își dea seama ce vor de la viețile lor.

27 Dresses

Jane (Katherine Heigl) a fost domnișoară de onoare la 27 de nunți și de fiecare dată și-a îndeplinit rolul fără probleme. De această dată însă, ea trebuie să fie domnișoară de onoare la nunta surorii sale, care se mărită exact cu bărbatul de care Jane e îndrăgostită de ani buni. Și nu știe dacă va putea face față provocării.

Silver Linings Playbook

Amândoi sunt „defecți”, dar împreună o pot scoate la capăt. În Silver Linings Playbook, Jennifer Lawrence și Bradley Cooper – cuplul arhetipal de la Hollywood (nu un cuplu în sensul clasic, doar că joacă în multe filme împreună și, în plus, sunt foarte buni prieteni) – sunt Tiffany, o văduvă depresivă, un pic obsedată de sex, și Niki, un fost profesor care a stat internat într-o clinică pentru tratarea bolilor nervoase. Teoretic, nu au nicio șansă împreună. Practic însă… 😀

Me and You and Everyone We Know

Un film cu multă poezie în el, premiat inclusiv la Cannes și Sundance, Me and You and Everyone We Know urmărește povestea lui Richard (John Hawkes), un vânzător de pantofi  care a trecut recent printr-o despărțire, și  a lui Christine (Miranda July), o artistă cu aspirații înalte și o visătoare convisă. În încercarea de a scăpa de singurătate, cei doi se atașează unul de celălalt, iar viețile lor se schimbă.

Paris Can Wait

Un film care te va purta prin cele mai frumoase locuri din sudul Franței, Paris Can Wait o are în prim plan pe Anne Lockwood (Diane Lane). Plictisită să stea tot timpul în umbra soțului ei, un producător de film care nu îi acordă suficientă atenția, aceasta pornește cu asociatul lui într-un road trip nebunesc prin câteva locuri mai puțin cunoscute, dar extrem de frumoase, din Franța.

Under the Tuscan Sun comedii romantice

Cum îți poți reface viața după un divorț și o cădere nervoasă? Te muți în Toscana, cumperi o vilă veche, într-un stadiu avansat de degradare, și te apuci să o restaurezi alături de noii prieteni italieni. Nu știu dacă funcționează tot timpul, dar pentru Frances (Diane Lane) din Under the Tuscan Sun a mers.

The Big Sick

Kumail (Kumail Nanjiani) și Emily (Zoe Kazan) se cunosc la un show de stand up comedy și se cuplează. Și totul e în regulă o vreme, dar familia de musulmani a lui Kumail își dorește pe altcineva pentru el. Și ca și când asta nu ar fi fost suficient, Emily se îmbolnăvește subit și este internată în spital. The Big Sick este inspirat din fapte reale.

Just Friends

Chris Brander (Ryan Reynolds) nu a avut mereu o viață ușoară și asta pentru că, în adolescență, era grăsuț și toată lumea făcea mișto de el. Acum că este un producător muzical de success, Chris se întoarce în orașul natal, hotărât să o cucerească pe fata care l-a respins cu ani în urmă. comedii romantice

Knocked Up

Knocked Up îi aduce împreună pe Alison (Heigl), o femeie cu o carieră de succes în televiziune, și Ben (Rogen), care, deși e adult în toată firea, încă se comportă ca un adolescent total aerian. După o noapte petrecută împreună, Alison rămâne însărcinată, iar Ben trebuie să se hotărască dacă este pregătit să își intre în rolul de tată.

Your Sister’s Sister

În încercarea de a-l ajuta să treacă peste moartea fratelui său, Iris (Emily Blunt) îl invită pe bunul său prieten, Jack (Mark Duplass), la casa de vacanță a părinților săi. Niciunul dintre ei nu știe că acolo se află și Hannah (Rosemarie DeWitt), sora lui Iris.

The Five-Year Engagement

La un an după ce s-au cuoscut, Tom (Jason Segel) o cere în căsătorie pe iubita lui, Violet (Emily Blunt). Și totul e în regulă aparent, doar că întotdeauna apare ceva mai important de făcut și nunta lor se amână de la un an la altul. comedii romantice

Overboard comedii romantice

Leonardo Montenegro (Eugenio Derbez) are tot ce își poate dori, este bogat și lipsit de griji și nu a muncit nici măcar o zi în viața lui. La polul opus o găsim pe Kate Sullivan (Anna Faris), o mamă singură, care încearcă din răsputeri să-și întrețină familia și să învețe pentru a deveni asistentă medicală. Destinele acestor două personaje total opuse se vor intersecta într-un mod pe cât de neașteptat, pe atât de amuzant. Poate oare o minciună să țină împreună o poveste de dragoste și o nouă familie?

They Came Together

Paul Rudd și Amy Poehler fac echipă în această comedie romantică despre un cuplu care, pe parcursul unei cine cu cei mai buni prieteni, rememorează ziua în care s-au cunoscut și modul în care a evoluat relația lor. comedii romantice

Home Again comedii romantice

După ce se desparte de soțul ei, Alice (Reese Witherspoon) se mută înapoi în Los Angeles, orașul ei natal, alături de cele două fetițe ale sale. Aici, ea cunoaște trei tineri care vor să dea lovitura la Hollywood și care au nevoie disperată de un loc în care să locuiască. Alice îi ia la ea în casă și începe să se obișnuiască tot mai mult cu noua ei „familie”. Asta până când fostul ei soț își face apariția și vrea să reia legătura.

My Big Fat Greek Wedding 1 & 2

Toată familia Portokalos e îngrijorată pentru Toula (Nia Vardalos), care, după ce că e nemăritată la 30 de ani și nu vrea să meargă în Grecia să își găsească un soț, se apucă și de niște cursuri de calculatoare, spre revolta tatălui său. Și ca să fie scandalul grecesc și mai mare, Toula se îndrăgostește de Ian Miller (John Corbet), care nu este grec, deci din start are o problemă. 😀

CITEȘTE ȘI:

Comedii romantice pe care pur și simplu le vei adora (Partea I)

Foto: Netflix

comedii romantice

No Comments

    Leave a Reply