Concertul Muse se vede la Cine Globe!

Dacă i-ați ratat acum doi ani în Piața Constituției, mai aveți vara asta o șansă să le urmăriți spectacolul inedit! Concertul Muse: Drones World Tour ajunge și în România, sub forma unei experiențe cinematografice inedite. Cine Globe a pus deja în vânzare biletele pentru vizionarea concertului pe site-ul www.cineglobe.ro. Astfel, pe 12 iulie, timp de 90 de minute, spectatorii vor avea parte de o experiență de neratat, la Cine Globe!

Filmul Muse: Drones World Tour este regizat de Tom Kirk și Jan Willem Schram și include atât înregistrări ale concertului din mai multe orașe, cât și efecte speciale care nu au mai fost difuzate până acum. În plus, producția include și scurte interviuri exclusive ale membrilor trupei. Toate aceste elemente transformă filmul într-o experiență cinematografică de neratat pentru fanii Muse, dar și pentru iubitorii de muzică, în general.

Pentru a-și promova cel mai recent album, membrii trupei Muse (Matt Bellamy, Chris Wolstenholme, Dominic Howard) au pornit în turneul Muse: Drones World Tour, care a avut loc în peste 130 de țări și s-a desfășurat în perioada 2015 – 2016. Cunoscuți pentru inovația continuă în ceea ce privește producția scenică, turneul a fost ocazia perfectă pentru ca ei să cânte pe o scenă rotunda, amplasată în mijlocul arenei. Astfel, designul și configurația scenei au oferit fanilor o experiență audio-vizuală la 360 de grade.

Elementul neconvențional al turneului a constat în prezența dronelor, care au zburat deasupra scenei și a publicului. Spectacolul creat cu ajutorul LED-urilor și al laserelor a completat perfect repertoriul cunoscut al trupei, care include piese cheie precum Psycho, Madness, Uprising, Plug in Baby, Supermassive Black Hole și Knights of Cydonia.

Mai multe detalii despre filmul-eveniment, dar și bilete pentru vizionarea unică din data de 12 iulie sunt disponibile pe www.cineglobe.ro.

Written By
More from Bianca Sterie

Festivalul Internațional de Film Transilvania (TIFF) ajunge la Oradea

Conform tradiției cu care brandul TIFF a obișnuit cinefilii, un nou oraș...
Read More

Leave a Reply