Documentarul ROBIN WILLIAMS: COME INSIDE MY MIND, acum pe HBO GO și pe HBO

ROBIN WILLIAMS COME INSIDE MY MIND

Producția originală HBO, ROBIN WILLIAMS: COME INSIDE MY MIND, poate fi urmărită oricând pe HBO GO și pe HBO, conform programului.

Un portret intim al artistului, ROBIN WILLIAMS: COME INSIDE MY MIND spune povestea unuia dintre cei mai iubiți și inventivi comedieni. Spus mai ales prin vocea lui Robin Williams și folosind înregistrări unice, documentarul prezintă extraordinara lui viață și carieră.

Filmul regizat de Marina Zenovich sărbătorește contribuția adusă de talentatul actor comediei și culturii și îl prezintă pe Robin Williams de la zilele de început a carierei sale, de la finalul anilor 1970 din L.A., până la moartea sa (2014). Documentarul explorează extraordinara lui viață și carieră și dezvăluie ceea ce l-a determinat să dea voce personajelor din mintea sa. Cu înregistrări nemaivăzute până acum și cu interviuri cu Williams care ne arată procesul lui creativ, dar și cu filmări de acasă și înregistrări de pe scenă, de la spectacolele sale, acest tribut prezintă interviuri cu mai mulți oameni care l-au cunoscut și l-au apreciat, inclusiv Billy Crystal, Eric Idle, Whoopi Goldberg, David Letterman, Steve Martin, Pam Dawber și fiul său, Zak Williams.

ROBIN WILLIAMS: COME INSIDE MY MIND / ROBIN WILLIAMS: VINO IN MINTEA MEA poate fi urmărit oricând pe HBO GO.

Written By
More from Bianca Sterie

First Man, un biopic despre Neil Armstrong, este filmul care îi poate aduce Oscarul lui Ryan Gosling

First Man, filmul biografic despre viața astronatului Neil Armstrong, interpretat de the...
Read More

Leave a Reply