Este oficial: serialul The Royals a fost anulat!

Vești proaste pentru fanii The Royals, acest mix între Gossip Girl, Reign și The Crown. Serialul a fost anulat după numai patru sezoane, lăsând povestea într-un punct incert pentru membrii familiei Henstridge.

Serialul este aventura unei familii regale fictive din Marea Britanie a zilelor noastre. La început, The Royals se învârte în jurul Regelui Simon (Vincent Regan), singurul care este sincer interesat de monarhie, al Reginei Helena (Elizabeth Hurley), mai tânăra și extravaganta lui soție, și al celor doi copii ai lor, Prințul Liam (William Moseley) și Prințesa Eleanor (Alexandra Park), pentru care distracția este tot ce contează. Ulterior, povestea se complică și noi personaje apar și încep să țeasă tot felul de intrigi regale.

The Royals a fost anulat de E! Entertainment în august, iar Lionsgate, compania de producție, a încercat în tot acest timp să vândă acest proiect unei alte televiziuni, însă fără succes.

Fanii actorilor au început deja să semneze petiții și să le trimită mesaje de susținere actorilor din distribuție, dar se pare că povestea The Royals e oficial încheiată.

Foto: E!

Written By
More from Bianca Sterie

Un nou sezon al serialului Beton! pe Comedy Central

Serialul „Beton!“, creat după formatul internațional Most Ridiculous, revine pe micile ecrane,...
Read More