Menu
Film / News / Topuri

Filme aprilie 2018: descoperă premierele lunii!

filme aprilie 2018

Luna aprilie va fi dominată de Avengers, dar cum pelicula se lansează de-abia la final de lună, vă propun şi alte titluri care vă aşteaptă la cinema.

Maya the Bee: The Honey Games – 6 aprilie

Luna începe cu o animaţie tare simpatică, excelentă pentru părinţi şi copii. Maya este o albinuţă foarte haioasă, care se împrieteneşte imediat cu absolut orice altă insectă. Alături de prietenii săi, un greier pe nume Flip şi un cărăbuş pe nume Sting, aceasta porneşte într-o misiune vitală pentru familia sa de albine.

Loving Vincent – 12 aprilie (filme aprilie 2018)

Regizoarea poloneză Dorota Kobiela şi câștigătorul premiului Oscar, britanicul Hugh Welchman, au co-regizat primul lungmetraj care folosește pictura ca tehnică de animație, Loving Vincent, o poveste despre viața și moartea controversată a geniului care a fost Vincent van Gogh. (filme aprilie 2018)

Rampage – 13 aprilie (filme aprilie 2018)

Vă era dor de The Rock? Staţi liniştiţi, statistic vorbind,  Dwayne Johnson joacă în patru din cinci blockbustere pe an. 😀 Actorul revine pe marile ecrane în rolul lui Davis Okoye, un specialist în primate, care dezvoltă o legătură specială cu George, o gorilă foarte inteligentă. În urma unui experiment, aceasta suferă o mutaţie şi se transformă într-un animal violent. Iar Davis trebuie să găsească în cel mai scurt timp un antidot pentru a-şi recupera prietenul, dar şi pentru a salva celelalte animale afectate de mutaţie. (filme aprilie 2018)

Blockers – 13 aprilie (filme aprilie 2018)

Ce se întâmplă atunci când părinţii reuşesc să decodifice emoticoanele folosite de fiicele lor pentru a stabili detaliile unui plan? Ei bine, se întâmplă un mare haos, pentru că adulţii sunt foooarte hotărâţi să le strice acestora balul de absolvire… plus planurile de după. 😀

A Quiet Place – 13 aprilie (filme aprilie 2018)

Sunt puţine (spre deloc :D) filme horror care îmi stârnesc interesul, dar pe A Quiet Place, în regia lui John Krasinski, de-abia aştept să îl văd. Filmul este povestea unei familii obligate să trăiască în tăcere, să nu scoată nici cel mai mic sunet, de teamă că o entitate misterioasă va veni și îi va ataca pe toți. Trailerul este super intens, iar Emily Blunt pare să facă un rol absolut senzaţional!

România neîmblânzită – 13 aprilie

Tocmai ce povesteam zilele trecute despre documentare pe tema mediului şi hop, dau de România neîmblânzită, un documentar în regia lui Tom Barton-Humphreys despre flora şi fauna ţării noastre, despre toată frumuseţea pe care o ţinem ascunsă şi pe care nu ştim să o apreciem aşa cum ar trebui.

The Wanderers: The Quest of The Demon Hunter – 20 aprilie

Debutul în lungmetraj al lui Dragoş Buliga, regizorul serialului Las Fierbinţi, The Wanderers: The Quest of The Demon Hunter este povestea lui Louis (Armand Assante), un vânător american de fantome şi vampiri, care vine în Transilvania pentru a rezolva un caz… foarte sângeros. Ce descoperă aici însă este… peste aşteptările sale.

Duck Duck Goose – 20 aprilie

E pe animaţii luna asta, vă zic! Duck Duck Goose este povestea lui Peng (vocea lui Jim Gaffigan), un gâscan pasionat de adrenalină, care se trezeşte, peste noapte, tată adoptiv pentru doi pui de raţă rătăciţi.

Midnight Sun – 20 aprilie

Probabil cel mai romantic film al lunii aprilie, Midnight Sun o are în prim-plan pe Katie (Bella Thorne), o tânără care suferă de o afecţiune rară, fiind nevoită să se ferească în permanenţă de lumina soarelui şi să-şi petreacă zilele în casă. Viaţa ei se complică şi mai tare în clipa în care îl cunoaşte pe Charlie (Patrick Schwarzenegger), de care se îndrăgosteşte iremediabil.

Super Troopers 2 – 20 aprilie

După ce un conflict de interese izbucneşte tocmai la graniţa dintre Statele Unite şi Canada, o echipă de Super Troopers e trimisă la faţa locului pentru a calma spiritele. Însă metodele neconvenţionale folosite de agenţi stârnesc şi mai multe complicaţii.

Avengers: Infinity War – 27 aprilie

Am mai spus-o de câteva ori, dar o voi repeta: DE-ABIA AŞTEPT să îi revăd pe Iron Man (Robert Downey Jr.), Captain America (Chris Evans), Black Widow (Scarlett Johansson), Thor (Chris Hemsworth), Loki (Tom Hiddleston), Scarlet Witch (Elizabeth olsen), Spider-Man (Tom Holland), Bucky (Sebastian Stan) şi restul găştii în confruntarea cu diabolicul Thanos (Josh Brolin).

Lichozrouti – 27 aprilie

Nici măcar nu pot să îi pronunţ numele, dar animaţia asta are de departe cel mai original subiect în rândul animaţiilor, fiind o poveste despre… mâncătorii de şosete! Dap, aţi citit bine. Mâncătorii de şosete sunt acele creaturi pe care nu le putem vedea, dar care sunt responsabile pentru dispariţia şosetelor noastre. 😀

Foto: outnow.ch

No Comments

    Leave a Reply