Filme martie 2018: descoperă premierele acestei luni!

filme martie 2018

Filme martie 2018 – Pelicule de Oscar, thrillere intense şi drame care te vor trece prin toate stările posibile: iată care sunt titlurile care te aşteaptă în martie la cinema.

Red Sparrow – 2 martie

Jennifer Lawrence revine pe marile ecrane în rolul Dominikăi Egorova, o balerină din Rusia, recrutată de guvern pentru a deveni spion. Aceasta se transformă într-o „vrabie”, numele primit de femeile care erau antrenate pentru a-și seduce țintele.

You Were Never Really Here – 2 martie

Scris şi regizat de Lynne Ramsay, You Were Never Really Here urmăreşte povestea lui Joe (Joaquin Phoenix), un fost agent FBI cu numeroase traume, care încearcă să o salveze pe fiica răpită a unui politician. Ramsay a fost premiată anul trecut la Cannes pentru scenariul You Were Never Really Here.

Game Night – 2 martie

Annie (Rachel McAdams), Max (Jason Bateman) şi prietenii lor se pregătesc pentru o altă seară tradiţională de jocuri, mai ales că, de această dată, provocarea este să rezolve o crimă. În scurt timp însă, ei îţi dau seama că misiunea lor e pe cât se poate de reală.

Fotbal infinit – 9 martie

Filmul lui Corneliu Porumboiu a fost prezentat în secţiunea Forum din cadrul Festivalului de la Berlin şi pornește de la ideile unui funcționar local din Vaslui care are curajul să își pună întrebări despre regulile jocului de fotbal, despre tot ce înseamnă universul acestui sport.

L’atelier – 9 martie

În regia lui Laurent Cantet, L’atelier este o dramă despre tineri şi despre modul în care ei văd lumea. Cea care încearcă să înţeleagă ce se întâmplă în mintea lor este Olivia (Marina Fois), o scriitoare care îşi propune să îi „citească” pe parcursul unui workshop.

Summer 1993 – 9 martie

După moartea mamei sale, Frida (Laia Artigas), o fetiţă de şase ani, este adoptată de familia unchiului ei şi se mută la ferma acestora. Deşi noii săi părinţi încearcă să îi ofere totul, Fridei îi este extrem de greu să facă faţă schimbărilor.

The Hurricane Heist – 9 martie

În timp ce America se pregăteşte pentru cel mai mare uragan din istorie, un grup de infractori plănuieşte un jaf de sute de milioane de dolari.

Death Wish – 9 martie

Nu l-am mai văzut pe Bruce Willis pe marile ecrane de multă vreme, dar uite că, în martie, actorul revine într-un film de acţiune cum numai el ştie să facă. În Death Wish, Willis joacă rolul chirurgului Paul Kersey, care, după ce soţia îi este ucisă, iar fiica lui intră în comă, hotărăşte să îşi folosească abilităţile pentru a se răzbuna pe cei care i-au distrus familia.

Strangers: Prey at Night – 9 martie

Nicio lună fără un film horror, nu-i aşa? De această dată avem Strangers: Prey at Night, coşmarul unei familii care, în timpul unei nopţi petrecute într-un parc de rulote, este traumatizată de trei psihopaţi cu măşti.

Stolen Princess – 16 martie

Ruslan, un trubadur chipeş, se îndrăgosteşte de Prinţesa Mila, însă aceasta este răpită de un malefic vrăjitor, care are alte planuri pentru ea. Hotărât să îşi salveze prinţesa, Ruslan porneşte în cea mai complicată aventură a vieţii sale.

Nelyubov / Loveless – 16 martie

Am văzut filmul acesta anul trecut, la Les Films de Cannes à Bucarest, şi cred că este unul pe care nu ar trebui să-l ratezi. Pornind de la dispariţia unui copil traumatizat de părinţii săi în prag de divorţ, care se ceartă continuu şi care îl pasează de la unul la altul, Loveless este genul acela de poveste ce rămâne cu tine multă vreme după ce luminile s-au stins.

Gringo – 16 martie

Tot în această lună, David Oyelowo, Charlize Theron, Joel Edgerton, Amanda Seyfried şi Thandie Newton îţi dau întâlnire în Mexic, unde Harold Soyinka (Oyelowo) este trimis de compania pentru care lucrează cu o sarcină clară. Singura problemă e că, între timp, bărbatul este răpit şi prins într-o serie de încurcături.

Tomb Raider – 16 martie

Lara Croft se întoarce pentru o nouă aventură plină de adrenalină, însă, de această dată, rolul său nu mai e jucat de Angelina Jolie, ci de Alicia Vikander. În încercarea de a afla adevărul despre dispariţia tatălui său, Lara ajunge pe o insulă misterioasă, ultimul loc în care ştie că a fost acesta.

Pacific Rim: Uprising – 23 martie

Povestea din Pacific Rim continuă, pentru că lupta pentru salvarea umanității nu s-a încheiat. În Uprising, planeta este asediată din nou de Kaiju, o uriașă armată extraterestră, mai periculoasă ca niciodată.

Three Billboards Outside Ebbing, Missouri – 23 martie

Un film extraordinar, pe care îl consider câştigătorul sigur al Oscarurilor de duminică! Frances McDormand joacă rolul lui Mildred Hayes, o mamă distrusă de moartea fiicei sale, care forţează autorităţile să găsească vinovatul prin intermediul unor panouri publicitare.

Ready Player One – 30 martie

De la The Post, Steven Spielberg a trecut la Ready Player One, un SF despre o realitate virtuală căreia Wade Watts (Tye Sheridan) încearcă să îi descopere secretele, pentru a putea apoi să pună mâna pe o moştenire.

Mary Magdalene – 30 martie

Şi dacă tot se apropie Paştele, voi încheia lista premierelor lunii cu Mary Magdalene, povestea Fecioarei Maria (Rooney Mara) şi călătoria sa către Ierusalim.

Sursa foto: outnow.ch

Written By
More from Bianca Sterie

50 de filme pentru adolescenți la care mă uitam în liceu (I)

Topul de astăzi e unul cu multă nostalgie. Și cu filme pe...
Read More

Leave a Reply