First Man, un biopic despre Neil Armstrong, este filmul care îi poate aduce Oscarul lui Ryan Gosling

first man

First Man, filmul biografic despre viața astronatului Neil Armstrong, interpretat de the one and only Ryan Gosling, va deschide ediția din acest an a Festivalului de Film de la Veneția, care va avea loc între 29 august și 8 septembrie. Pelicula este regizată de Damien Chazelle (care a mai lucrat cu Gosling la La La Land) și are toate șansele să ajungă la Oscarurile de anul viitor – ținând cont de faptul că și alte titluri care au deschis Festivalul de la Veneția (La La Land, Birdman) au ajuns la Oscar.

First Man urmărește povestea astronautului american Neil Armstrong, cunoscut în întreaga lume drept primul om care a pășit pe lună, în iulie 1969, și se axează pe celebra misiune în spațiu Apollo 11. Alături de Ryan Gosling va fi și Claire Foy, pe care o știm cu toții din The Crown și care va juca acum rolul lui Janet, soția lui Armstrong. Din distribuție mai fac parte Corey Stoll și Lukas Haas, care îi vor interpreta pe asutronauții Buzz Aldrin și Michael Collins.

Și da, la cât de promițător este trailerul, cred că sunt șanse mari să îl vedem pe Gosling nominalizat la Oscarurile din 2019.

First Man va avea premiera în România anul acesta, pe 2 octombrie, odată cu premiera din Statele Unite.

Foto: outnow.ch

Written By
More from Bianca Sterie

Premieră la AXN România: drama militară The Brave

Drama militară „Cei bravi” (The Brave) este cea mai nouă producție care...
Read More

Leave a Reply