KFC România lansează serialul SOCIAL ME – o poveste despre lupta dintre realitate și social media

SOCIAL ME

KFC România lansează serialul online SOCIAL ME, o producție inspirată din povești reale, care exagerează diferența dintre persoana pe care o construim în social media și persoana din viața reală. SOCIAL ME este un studiu de caz despre ceea ce se întâmplă atunci când tinerii se lasă conduși de goana după like-uri. Serialul va fi disponibil începând de astăzi pe canalele oficiale de social media ale KFC în România: Facebook, YouTube și Instagram TV și este construit pornind de la filosofia locală a brandului: Fii pe bune, nu perfect!

SOCIAL ME are 4 episoade care prezintă apogeul și declinul în social media al personajului principal, o tânără (Ana Guran, pe care am mai văzut-o în filmul Lumea e a mea) care are o misiune foarte clară de îndeplinit în fiecare zi: tot ce postează în social media trebuie să spună despre ea că are o viață perfectă: „Totul fake-uit, nimic pe bune.” Prietenul e doar un selfie stick uman pentru ea, cea mai bună prietenă din copilărie este subiectul perfect pentru o reuniune emoționantă, iar câinele ei este magnetul perfect de like-uri.

SOCIAL ME este un personaj colectiv, de aceea fiecare dintre noi se poate regăsi în situațiile portretizate în serial: modul în care regizăm fotografiile, cele 20+ de variante pe care le facem, timpul petrecut gândind captionul perfect – totul pentru a pune chiar un filtru vieții noastre. KFC, un brand care luptă pentru a fi pe bune, nu perfect, a transpus acest comportament într-un serial-manifest pentru a transmite un mesaj: de ce să fii altcineva pentru like-uri? De ce să cedezi presiunii sociale de a avea o viață perfectă pe net? De ce să nu fii #pebune?

Odată cu SOCIAL ME, KFC România inaugurează și un nou concept-platformă pentru canalele sale de social media: KFC Social Entertainment Channel. Acesta este spațiul virtual în care consumatorii pot găsi mereu ceva nou și interesant, atât din punct de vedere al tipului de conținut, cât și din punct de vedere al informațiilor cu privire la produsele KFC. Obiectivul acestei transformări este acela de a crea o comunitate unde oamenii vin pentru divertisment, conținut de calitate și pentru inspirație.

“Despre social media și despre cum ne influențează s-a tot vorbit până acum, nimic nou legat de acest subiect. Challenge-ul nostru a fost să construim un fir narativ în care să se regăsească majoritatea celor care urmăresc serialul pentru ca la final să poată să internalizeze mesajul fără nicio barieră: viața perfectă este un miraj. Uităm că în acest proces în care punem filtre pe orice, noi construim o altă persoană, foarte diferită de cine suntem cu adevărat, construim un SOCIAL ME care nu ne reprezintă. Acest serial nu este un manifest împotriva social media sau împotriva like-urilor, ci împotriva presiunii de a fi perfecți. SOCIAL ME și platforma KFC Social Entertainment Channel sunt două mișcări puternice din partea unui brand din România – prin intermediul cărora se face tranziția de la publicitate tradițională la entertainment original.”, a menționat Mihai Vasile, scenarist SOCIAL ME.

Written By
More from Bianca Sterie

AWAKE Festival anunță tema celei de-a treia ediții – #BohemianBlast

Awake, unul dintre festivalurile mele preferate din România, care, pe lângă muuulte...
Read More

Leave a Reply