Vești minunate pentru fanii filmelor de epocă, dar și pentru cei ai actorilor Meryl Streep, Emma Stone și Timothée Chalamet. Romanul scris de Louisa May Alcott va fi ecranizat din nou, de această în regia Gretei Gerwig, femeia din spatele apreciatului Lady Bird din acest an. Povestea a mai fost transformată o dată în film, în 1994, cu Susan Sarandon, Winona Ryder și Kirsten Dunst în distribuție, dar și într-o miniserie TV, produsă de BBC și distribuită în Statele Unite de PBS.

Pe scurt, Little Women urmărește aventura celor patru surori March – Meg, Jo, Beth și Amy – pe măsură ce cresc și se maturizează în America de după Războiul Civil. Pentru noua ecranizare, Greta Gerwig a adunat o echipă spctaculoasă: Saoirse Ronan și Timothée Chalamet, alături de care a lucrat și la Lady Bird, Emma Stone, Meryl Streep și cu siguranță că surprizele nu se vor opri aici. Încă nu se știe exact ce rol va avea fiecare, dar se pare că Meryl o va interpreta pe Marmee, mama surorilor March.

La cum se prezintă lucrurile și la cât de bine reușește să surprindă Gerwig (care scrie și scenariul) personajele feminine, în general, cred că pot să pariez de pe-acum că Little Women va fi impresionant! Încă nu a fost anunțată o dată de lansare, dar sper că vom afla detalii noi cât de curând.

Foto: outnow.ch