Menu
News / TV

MUST SEE: Sharp Objects, un nou serial original HBO, cu Amy Adams în rol principal

Sharp Objects

Sharp Objects, serialul original HBO bazat pe romanul scris de Gillian Flynn, va avea premiera luni, 9 iulie, la HBO și HBO GO.

Bazată pe primul roman al lui Gillian Flynn (producător executiv al serialului), miniseria HBO Sharp Objects spune povestea Camillei Preaker, o jurnalistă care lucrează la ziarul St. Louis Chronicle. După o copilărie dificilă, Camille se mută din orașul său natal, Wind Gap. Editorul ei o trimite, însă, înapoi în Wind Gap pentru a scrie despre disparițiile suspecte a două fetițe. Odată cu întoarcerea în micul oraș și în casa mamei sale, Camille revine la vechile ei obiceiuri autodistructive.

Amy Adams interpretează rolul principal în primul său proiect de televiziune. Din distribuție mai fac parte Patricia Clarkson, care o interpretează pe Adora, mama Camillei, Chris Messina, care este Richard, Eliza Scanlen – Amma, sora lui Camille, Elizabeth Perkins o joacă pe Jackie O’Neele, în timp ce Matt Craven îl interpretează pe șeriful Vickery și Miguel Sandoval este Curry, editorul lui Camille, care a ajutat-o în perioada căderilor ei nervoase.

Miniseria are 8 episoade de câte o oră, toate sunt regizate de Jean-Marc Vallée (Big Little Lies, Wild și Dallas Buyers Club). Primul episod va avea premiera la HBO și pe HBO GO luni, 9 iulie, de la ora 04:00 (la ora 20:00 va fi redifuzat la HBO).

Foto: HBO România

No Comments

    Leave a Reply