Noutăţile lunii iulie la AXN

iulie la axn

Aventurile lui Candice Renoir continuă în luna iulie cu sezonul 5 pe AXN, în timp ce weekend-urile sunt rezervate filmelor de acțiune. Astfel, telespectatorii vor putea revedea The Equalizer, dar și producții fantasy precum Regele Scorpion, Hercule sau Stăpânul fiarelor. Steven Seagal preia controlul în Lovitură de pistol și Împotriva întunericului, în timp ce ultimul weekend al lunii iulie este rezervat filmelor Resident Evil – Dispariția și Răsplata.

Virus, un serial SF nou, debutează pe AXN Black din 2 iulie, în timp ce sezoane noi din Artă și mistere/The art of more și Ofițeri începători/Rookie Blue au premiera pe AXN White în această lună.

AXN

Candice Renoir – sezonul 5, două episoade din 12 iulie, joia de la ora 22:55, cu Cécile Bois, Raphaël Lenglet 

Pentru a trece peste durerea morții lui Canova, Candice începe să meargă la terapie, mai mult la imboldul noului ei superior. Toată lupta ei interioară se transformă într-o sursă de inspirație pentru a rezolva cazurile din ce în ce mai diverse din sezonul cinci ( de la luări de ostatici până la crime amoroase). Pe plan personal, odată cu vestea că Antoine va fi tată, Candice renunță la relația lor și apelează pentru prima dată la aplicațiile online pentru întâlniri.  

AXN Black

Virus/Helix – premieră, din 2 iulie, luni-vineri de la ora 00.00; cu Billy Campbell, Hiroyuki Sanada

În urma unei epidemii izbucnite în cadrul unui laborator performant la nord de Cercul Arctic, o echipă de specialiști pornește să descopere ce s-a întâmplat, dar mai ales care pot fi consecințele la nivel global. Echipa escortată de armată SUA este formată din Alan Farragut (expert în patogeni), fosta lui soție – medicul Julia Walker, Doreen Boyle, patolog veterinar și Sarah Jordan, actual partener de cercetare al lui Farragut. Aceștia împreună cu medicul Peter Farragut, fratele lui Alan, deja expus la virus și aflat în carantină trebuie să determine amploarea epidemiei, precum și virusul de la care a pornit totul. Investigația echipei se complică însă și mai mult, odată ce toată lumea află că Alan a divorțat din cauza  aventurii dintre Julia și Peter. 

AXN White

Artă și mistere/ The art of more – sezonul 2, din 2 iulie, luni – vineri de la ora 23:15; cu Dennis Quaid, Christian Cooke, Kate Bosworth

Acțiunea sezonului doi este condimentată de apariția a două personaje noi – curatoarea Isabel Perry ( Sandrine Holt) și apriga blondă Olivia Brukner ( Merritt Patterson) care revine în New York pentru a relua relația cu tatăl ei, mogul imobiliar Samuel Brukner, interpretat de Dennis Quaid.  

Ofiţeri începători/ Rookie Blue – sezonul 4, din 12 iulie, luni – vineri de la ora 17:20; cu Missy Peregrym, Gregory Smith, Charlotte Sullivan

În sezonul patru, fiecare membru al echipei Secției 15 va trece printr-un carusel de emoții și schimbări. Unii dintre ei vor reuși să facă față mai bine noii realități, în timp de alții vor avea probleme în a se adapta și în a accepta ceea ce li se întâmplă.

Foto: AXN România

Leave a Reply