Paramount Channel știe cât de grele sunt zilele de luni, când e vară și tu nu ești în vacanță. De aceea, te invită să îți îndulcești măcar serile de luni cu vizionări de filme clasice în aer liber, pe terasa DESCHIS GASTROBAR. Pentru al doilea an consecutiv, în fiecare seară de luni, în perioada 2 iulie – 20 august, Paramount Channel va proiecta gratuit lungmetraje celebre pe terasă, începând cu ora 21:00.

Toate cele opt filme te vor purta cu gândul în destinații de vacanță ideale precum: Roma, New York, Verona sau Los Angeles. Luni, 2 iulie, de la ora 21:00, ai șansa de a viziona celebrul film Roman Holiday. Simte-te mai aproape de atmosfera romantică și imaginează-te traversând Roma pe o Vespa alături de Audrey Hepburn, premiată cu Oscarul pentru Cea mai bună actriță pentru rolul din acest film, și Gregory Peck. Pe lângă film, te vei putea bucura de surprizele pregătite de Paramount Channel la fața locului.

Pe 9 iulie, simpaticul Jim Carrey te așteaptă să îl urmărești în sci-fi-ul The Truman Show, pe 16 iulie gândește-te cum a doua zi ai putea lua micul dejun la New York, după ce te vei uita la Breakfast at Tiffany’s, iar în următoarele săptămâni, imaginează-ţi că eşti detectivul din Chinatown sau îmbrățișează-ți persoana iubită în timp ce vizionezi Love Story sau Romeo and Juliet.

Seria de filme Paramount Channel găzduite de DESCHIS Gastrobar în lunile iulie și august se va încheia cu un titlu clasic, Sabrina, luni, 20 august, de la ora 21:00.

Mai jos găsiți programul complet de filme:

Roman Holiday – 2 iulie, ora 21:00

The Truman Show – 9 iulie, ora 21:00

Breakfast at Tiffany’s – 16 iulie, ora 21:00

Chinatown – 23 iulie, ora 21:00

Love Story – 30 iulie, ora 21:00

Romeo and Juliet – 6 august, ora 21:00

Airplane – 13 august, ora 21:00

Sabrina – 20 august, ora 21:00

Ne vedem la film?