Primele imagini din Chilling Adventures of Sabrina Part 2 sunt aici!

Despre Chilling Adventures of Sabrina v-am mai povestit aici și acum câteva luni, e un serial la care m-am uitat în primul rând pentru Kiernan Shipka, de care îmi place la nebunie încă de pe vremea lui Mad Men. Dar m-a surprins plăcut și mă bucur că vom avea și un al doilea sezon, pentru că povestea nu e nici pe departe aproape de final.

Chilling Adventures of Sabrina (Sabrina: Între lumină și întuneric) recreează aventurile din serialul Sabrina, vrăjitoarea adolescentă, într-o poveste întunecată despre maturizare presărată cu momente de groază, ocultism și, desigur, magie.

În partea a doua, Sabrina își explorează latura întunecată, este curioasă să afle mai multe despre moștenirea ei, în timp ce se străduiește să își mențină prieteniile din lumea muritorilor. Mai mult, Sabrina este prinsă într-un triunghi amoros cu vrăjitorul Nicholas Scratch și iubitul ei din liceu, Harvey Kinkle.

Între timp, Lordul Întunericului, Doamna Satan și Părintele Blackwood continuă să creeze haos în familia Spellman și în orașul Greendale. Iar ei nu sunt singurii care încearcă să aducă iadul pe pământ. Totul este pus la încercare… relațiile, identitatea, adevăratele intenții… atunci când diavolul își bagă coada.

Chilling Adventures of Sabrina Part 2 va avea premiera pe 5 aprilie 2019 pe Netflix.

Foto: Netflix

Written By
More from Bianca Sterie

Sezonul II din The Good Doctor este disponibil din 20 februarie la AXN

AXN difuzează în această seară emoționantul final al primului sezon din drama...
Read More