Menu
News / TV

Primul trailer al sezonului 2 din The Handmaid’s Tale îți va da fiori!

premiile emmy 2018

Am tot recomandat The Handmaid’s Tale (atât cartea lui Margaret Atwood, cât și serialul) în ultimele luni și acum o fac din nou. E o poveste prea bună ca să nu o vezi. Te ține în suspans, te îngrozește, te revoltă, te face să treci printr-o mulțime de stări. The Handmaid’s Tale a obținut deja Premiul Emmy și Globul de Aur pentru Cel mai bun serial – dramă, așa că am mari așteptări de la sezonul 2, care va apărea pe 25 aprilie.

Pentru cei care au ajuns mai târziu în universul The Handmaid’s Tale, serialul prezintă o lume copleșită de război, o lume în care toate regulile au fost schimbate. Acțiunea are loc Gilead, un stat cunoscut odinioară drept Statele Unite ale Americii, în care un regim autoritar a privat femeile (sau o bună parte dintre ele) de drepturi și libertăți și le-a transformat în adevărate sclave care trebuie să procreeze pentru a crește populația distrusă de război. În prim-plan este Offred (Elizabeth Moss), o slujitoare care încearcă să supraviețuiască noilor condiții, având speranța că, într-o zi, își va recăpăta familia luată cu forța de lângă ea.

Finalul primului sezon a venit cu o schimbare importantă pentru Offred (nu dau spoilere până nu vedeți cu toții serialul! :D), așa că rămâne de văzut ce o așteaptă în următoarele episoade. După cum arată trailerul… nimic bun, din păcate.

Primul sezon din The Handmaid’s Tale este disponibil pe HBO GO.

ÎȚI RECOMAND ȘI: Ce seriale mi-au plăcut anul acesta?

No Comments

    Leave a Reply