Primul trailer Hot Summer Nights, noul film al lui Timothée Chalamet

Vești minunate pentru fanii lui Timothée Chalamet, printre care mă număr și eu, evident! Hot Summer Nights, un coming of age thriller în care actorul joacă rolul principal, va avea premiera pe 27 iulie în Statele Unite și sper că, în scurt timp, va fi adus și în România.

Acțiunea are loc pe parcursul unei veri, în exoticul Cape Cod, și îl are în prim-plan pe Daniel (Chalamet), un adolescent timid care, din dorința de a face rost de bani, începe să vândă droguri pentru un dealer de-al locului, Hunter Strawberry (Alex Roe). Filmul este debutul în lungmetraj al regizorului Elijah Bynum, iar din distribuție fac parte și Maika Monroe, William Fichtner (agentul Alexander Mahone din Prison Break) și Maia Mitchell.

Hot Summer Nights va fi primul film al lui Timothée Chalamet după deja celebrul Call Me by Your Name, pelicula care i-a adus și prima nominalizare la Oscar. Actorul mai are un proiect anul acesta, Beautiful Boy, ecranizare a romanului autobiografic semnat de David Sheff: Beautiful Boy: A Father’s Journey Through His Son’s Addiction. Filmul documentează povestea unui tată, interpretat de Steve Carell, care luptă cu dependența de droguri a fiului său (Chalamet). Beautiful Boy va fi lansat în această toamnă.

Foto: outnow.ch

Written By
More from Bianca Sterie

8 lucruri pe care trebuie să le ştii despre Tomb Raider

Tomb Raider spune povestea primei expediţii a Larei Croft (Alicia Vikander), o...
Read More

Leave a Reply