Menu
News / TV

Program de Sărbători: maraton de filme și seriale de acțiune la AXN România

Dacă filmele de Crăciun nu sunt tocmai pe gustul tău și îți dorești un altfel de program de Sărbători, AXN România ți-a pregătit un maraton de filme și seriale de aventură și acțiune, printre care se numără și Grimm, NCIS, Underworld și Spiderman.

Descoperă în lista de mai jos cele mai interesante titluri.

Sezoanele 1,2 și 3 integral din “Grimm” în perioada 22 -31 decembrie, câte 4 episoade zilnic, de la ora 7.00.

Detectivul american Nick Burkhardt (David Giuntoli) este un descendent Grimm, care are puterea de a vedea prin oameni, până la adevărata lor față de creaturi supranaturale, și care este responsabil de menținerea echilibrului dintre omenire și creaturile mitologice.

Sezonul 11 „NCIS: Anchetă militară” de sâmbătă, 22 decembrie, până joi, 27 decembrie, de la ora 10.50, câte patru episoade pe zi.

O explozie din cadrul unui eveniment din Washington care lasă în urmă victime îi schimbă lui Parsons perspectiva asupra lui Gibbs și a echipei NCIS. Între timp, lăsați fără serviciu, DiNozzo și McGee investighează cazul ca civili, în ciuda pericolului iminent.

Sezoanele 3 și 4 din „Cititorii de oase (Bones)” din 28 decembrie până pe 6 ianuarie, de la ora 10.40, câte patru episoade pe zi.

Dr. Brennen (Emily Deschanel) și Seeyey Booth (David Boreanaz) sunt un cuplu pentru care moartea nu mai are niciun secret.

„Battle Creek”, integral în perioada 1 – 4 ianuarie, câte 4 episoade pe zi, de la ora 15.20.

Tragicomedia creată de David Shore (Dr. House) și Vince Gillian (Breaking Bad), urmărește relația complicată între un detectiv al poliției și un agent FBI, în orășelul Battle Creek din Michigan. Detectivul Russ Agnew se lamentează constant de lipsa finanțării și a echipamentului învechit de care dispune poliția locală din Battle Creek, însă se pare că plângerile sale sunt ascultate și ajutorul este pe drum. Agentul special FBI Milt Chamberlainse se mută în oraș pentru a deschide o agenție, fapt ce aparent îi bucură pe foștii săi colegi din Detroit, care abia așteaptă să scape de el. Chamberlain sosește în Battle Creek exact în momentul în care orașul se confruntă cu una dintre cele mai mari crime din istorie – un dublu asasinat, care pare că are legătură cu traficul de metamfetamine.

Filme

Godzilla, trilogia Spiderman, Starship Troopers Marander (Infanteria Stelară 3), Snatch (Unde dai și unde crapă), The Karate Kid, Desperado sau The Tourist (Turistul). Programul complet poate fi accesat aici – https://www.axn.ro/program.

 

Godzilla (sâmbătă, 22 decembrie, ora 14:40) – O creatură ciudată, creată în urma testelor nucleare, se îndreaptă spre Manhattan, semănând panică și distrugere în urma sa. Omul de știință Niko Tatopolous (Matthew Broderick), chemat să investigheze cauza dezastrului, face echipă cu un reporter TV, un cameraman și un enigmatic detectiv francez pentru a descoperi misterul din spatele monstrului, dar și pentru a găsi rapid o soluție, astfel încât New York-ul să nu fie distrus în totalitate.

 

Infanteria Stelară 3: Invadatorii / Starship Troopers Marander (sâmbătă, 22 decembrie, ora 22:00)  – Atunci când un mic echipaj este blocat pe o planetă îndepărtată – OM-1, colonelul Rico revine la cârma echipei sale pentru a-i ghida în misiunea secretă de salvare. Căpitanul Beck, alături de echipajul său, luptă pe planeta OM-1 pentru a rămâne în viață și realizează curând că lucruri ciudate au loc – „insectele” au o armă secretă care amenință să distrugă omenirea.  În rândul Federației apare un trădător, care poate fi învins doar cu ajutorul „insectelor războinice” – modele vechi, dar și unele noi – așa numitele „Marauder”.

 

Lumea de dincolo – Revolta Lycanilor/ Underworld – Rise of the Lycans (duminică, 23 decembrie, ora 22:00)   – Oare ce a declanșat discordia dintre vampirii, cunoscuți și ca Negustorii Morții, și sclavii lor, vârcolacii (Lycans)? Filmpul spune povestea lui Lucian, un lider puternic și vârcolac tânăr, care luptă cu toată forța să redea libertatea poporului său, înrobit de Vickor, regele crud al vampirilor.

 

Resident Evil: Dispariția/ Resident Evil – Extinction (marți, 25 decembrie, ora 23:00) – Un experiment legat de un virus devastează lumea, transformând populația în cete de zombies cu apucături de prădători. Un grup de supraviețuitori formează o echipă paramilitară, în căutarea semenilor în viață. Alice, ființa care reprezintă nu numai cheia descoperirii antidotului, ci și esența cercetărilor întreprinse la Umbrella Corporation, este îngerul păzitor al grupului de supraviețuitori, însă viața ei este în mare pericol.

Milla Jovovich

 

Trilogia Spiderman – Uimitorul Om-Păianjen pe 2 ianuarie (ora 18.45), Omul Păianjen 2 pe 3 ianuarie (ora 18.30) și Omul Păianjen  3 pe 4 ianuarie, de la ora 18.45 ( ora 18.20).

Foto: AXN România, outnow.ch