Menu
Film / News

A Royal Romance – Descoperă primul trailer al filmului despre Prințul Harry și Meghan Markle

Nu știu cât urmăriți voi familia regală britanică sau cât vă pasionează acest subiect, dar trebuie să vă mărturisesc faptul că sunt puțin obsedată. Da, ce să fac… am și eu acest guilty pleasure în viață. 😀 Bine, eu și alte milioane de oameni de pe planetă.

Pentru cei ca noi, producătorii televiziunii Lifetime s-au gândit să facă un film inspirat tocmai din povestea dintre Prințul Harry și Meghan Markle. Pelicula se numește Harry & Meghan: A Royal Romance și îi va avea pe Murray Fraser și Parisa Fitz-Henley în rolurile principale. Prințul William și Kate Middleton vor fi interpretați de Burgess Abernethy și Laura Mitchell. Pelicula va avea premiera cu doar câteva zile înainte de mult așteptata nuntă regală de pe 19 mai.

În primul trailer al filmului îi vedem pe Harry, Meghan (care merg inclusiv într-un loc cu girafe, o posibilă aluzie la excursia celor doi în Botswana), Will și Kate. Și o auzim pe Ducesa de Cambridge spunându-i cumnatului său: „ She’s American, she’s divorced… are you ready for this?” Sooo… are you ready for this? 😀

 Iar primul teaser lansat în martie este chiar aici.

No Comments

    Leave a Reply