Dacă vă era dor de o poveste înfricoşătoare, care să vă facă să trăiţi emoţii puternice, numai bine, pentru Hereditary tocmai a intrat în cinematografe. 

Apreciat de critici drept cel mai bun film horror al anului, Hereditary o aduce pe Toni Collette într-o interpretare care va stârni fiori de groază fără precedent, în premieră pe marile ecrane, din 15 iunie.

Conform publicaţiei The Guardian, Collette merită toate aprecierile pentru o prestaţie hipnotizantă şi terifiantă în acelaşi timp, în rolul unei mame chinuite care trebuie să înfrunte demonii familiei în lungmetrajul de debut al lui Ari Aster. Comparaţiile cu The Exorcist, adesea lansate cu uşurinţă, sunt de aceasta data binemeritate, iar personajul reprezintă de departe cea mai bună realizare din cariera actriţei australiene. „Un horror veritabil şi mai înfricoşător ca orice s-a văzut în ultimii ani la cinema, Hereditary se numără printre cele mai plăcute surprize ale verii”, continuă acelaşi titlu.

Calitatea producţiei şi jocul actoricesc au fost recunoscute în egală masură de cele mai prestigioase publicaţii internaţionale precum Vanity Fair, care scrie că povestea este „terifiantă emoţional şi intelectual”, sau New York Post, care cataloghează filmul drept „cea mai bună dovadă a genului horror”.

Cu un scenariu simplist la suprafaţă, dar de o intensitate psihologică profundă, producţia urmareşte viaţa lui Annie care începe să descopere după moartea mamei sale o serie de secrete întunecate care acum afectează armonia întregii sale familii. Cu cât află mai multe, cu atât toţi membrii devin mai prinşi fără scăpare în sinistrul destin căpătat.

Cu o intuiţie autentică, regizorul şi scenaristul Ari Aster transpune pe marile ecrane viziunea de coşmar a decimării unei familii după o tragedie care conduce filmul horror către noi graniţe.

În premieră pe marile ecrane din 15 iunie, Hereditary va revela detaliu cu detaliu ororile unei existenţe sortite Iadului. Un film distribuit de Vertical Entertainment.  

Foto: Vertical Entertainment