Dacă ați citit articolul de aici, în care povesteam despre serialele pe care le am pe lista de neratat în 2019, atunci știți deja că I Am the Night, cu Chris Pine în rolul principal, se numără printre ele. Și numai bine, pentru că primele episoade sunt deja pe HBO GO.

Inspirat din evenimente reale, serialul original TNT I Am the Night spune povestea captivantă a Faunei Hodel (India Eisley), o adolescentă abandonată la naștere, care crește lângă Reno, Nevada. Fauna trăiește confortabil cu misterul originii ei, până când o descoperire o face să pună totul sub semnul întrebării. În timp ce Fauna începe să investigheze secretele trecutului ei, întâlnește un reporter (Pine), bântuit de un caz din trecut. Împreună, cei doi urmează o pistă sinistră care îi duce aproape de George Hodel (Jefferson Mays), un ginecolog din Los Angeles, implicat în câteva dintre cele mai întunecate depravări de la Hollywood și, posibil, una dintre cele mai dezgustătoare crime nerezolvate.

Pe lângă Pine, din distribuția serialului mai fac parte India Eisley (Underworld Awakening, Look Away), care o interpretează pe Fauna Hodel, câștigătorul premiului Tony Jefferson Mays (The Americans, Law&Order: SVU) în rolul lui George Hodel, Leland Orser (Berlin Station) îl interpretează pe Peter Sullivan, Yul Vazquez (Last Flag Flying), care îl interpretează pe Billis, Dylan Smith (Maze Runner: The Death Cure, Lemonade) este Sepp, Golden Brooks (Girlfriends) îl interpretează pe Jimmy Lee, Justin Cornwell (Trening Day, We are Boats) apare ca Terrence Shye, Jay Paulson (Mad Men), în rolul lui Ohls, și Connie Nielsen (Wonder Woman) o interpretează pe Corinna Hodel.

Patty Jenkins, femeia din spatele minunatului Wonder Woman, regizează I am the Night, dramă scrisă de Sheridan. Primele două episoade din cele 6 ale miniseriei I Am the Night/Eu sunt noaptea sunt pe HBO GO, iar apoi va fi disponibil câte un episod în fiecare săptămână.  Miniseria va fi difuzată la HBO din 4 martie.