Urmărește Fifty Shades Freed în format IMAX, din 6 februarie!

fifty shades freed format IMAX

Capitolul final al celebrei francize Fifty Shades va putea fi urmărit şi pe cele mai mari ecrane de cinema din ţară, în sălile T IMAX de la Cinema City. Christian Grey (Jamie Dornan) şi Anastasia Steele (Dakota Johnson) revin pe marele ecran din 6 februarie, în avanpremieră, în Fifty Shades Freed, punctul culminant al poveştii devenite fenomen mondial.

Noi conflicte, intrigi, momente vulnerabile, răsturnări de situaţie, ultima parte a trilogiei ne introduce în proaspăta căsnicie a lui Christian şi a Anastasiei, în momentele de fericire ale celor doi, în ziua nunţii şi în luna de miere, dar şi în momentele în care relaţia lor este pusă la încercare de demonii trecutului.

Doar la Cinema City AFI Cotroceni şi Shopping City Timişoara, întregul film este special formatat şi prezentat în formatul extins IMAX, captându-ţi vederea periferică şi oferindu-ţi cu 26% mai multă imagine decât ecranul standard. Calitatea imaginii, sunetul puternic surround şi arhitectura personalizată a sălii de cinema te vor face să te simţi în mijlocul acţiunii.

Filmul este distribuit de RoImage 2000, iar biletele s-au pus deja în vânzare. Mai multe detalii pot fi găsite pe www.cinemacity.ro.

Sursa foto: outnow.ch

ÎȚI RECOMAND ȘI: Cele mai aşteptate filme în 2018

Written By
More from Bianca Sterie

HBO Europe anunță un nou serial românesc: Bani negri (pentru zile albe)

HBO Europe pregătește o nouă producție, Bani negri (pentru zile albe), un...
Read More

Leave a Reply