Menu
Film / Topuri

10 filme de dragoste pe care le poți vedea acum pe Netflix

(filme de dragoste pe netflix)

Până adun material pentru un articol mai mare dedicat celor al căror status este “hopeless romantic”, astăzi vă propun o selecție rapidă de pe Netflix, dacă tot e la îndemâna tuturor. De unele ați auzit cu siguranță, poate că le-ați și văzut, însă altele stau și acum ascunse la categoria independentelor, așteptând să fie descoperite.

In Your Eyes (filme de dragoste pe netflix)

Voi începe cu In Your Eyes pentru că este unul dintre filmele mele preferate de pe Netflix. M-am bucurat foarte mult că l-am descoperit și cred că și voi veți avea aceeași părere după ce îl veți termina. Ea poate vedea lumea prin ochii lui. El poate vedea lumea prin ochii ei. Rebecca (Zoe Kazan) și Dylan (Michael Stahl-David) sunt doi străini care, deși locuiesc în colțuri diferite ale Americii și au vieți complet diferite, împărtășesc o legătură telepatică profundă, care le permite să comunice într-un mod în care nimeni nu o poate face.

Tramps (filme de dragoste pe netflix)

Danny (Callum Turner, pe care îl veți vedea în 2018 în Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald, în rolul lui Theseus Scamander, fratele vrăjitor al lui Newt Scamander) și Ellie (Grace Van Patten) sunt doi tineri care, nevoiți să facă rost de bani rapid, acceptă să intre într-o afacere dubioasă. Când tranzacția se termină prost și pierd o geantă importantă, aceștia trebuie să lucreze împreună și să găsească o soluție înainte să aibă probleme și mai mari. Doar că, așa cum vă puteți imagina, în cursa asta nebună a lor se îndrăgostesc unul de celălalt… (filme de dragoste pe netflix)

Love and Other Drugs (filme de dragoste pe netflix)

Îmi place când îi prind pe actorii mei preferați  în același film, motiv pentru care Love and Other Drugs nu putea lipsi din acest top. Jamie (Jake Gyllenhaal) lucrează în vânzări în industria farmaceutică, în timp ce Maggie (Anne Hathaway) este o artistă care vrea doar să trăiască clipa, mai ales după ce a fost diagnosticată cu boala Parkinson. Deși își promit să păstreze lucrurile simple între ei, cei doi își dau seama că relația lor a devenit, într-un timp foarte scurt, mult mai serioasă decât plănuiseră inițial. (filme de dragoste pe netflix)

6 years (filme de dragoste pe netflix)

Mel (Taissa Farmiga)și Dan (Ben Rosenfield) sunt doi tineri studenți a căror relație de mai bine de șase ani pare indestructibilă. Cu toate acestea, pe măsură ce se maturizează și să cunoască oameni noi, încep să realizeze că își doresc lucruri diferite și că legătura lor nu este atât de puternică pe cât credeau. (filme de dragoste pe netflix)

Nights in Rodanthe (filme de dragoste pe netflix)

Un oldie but goldie, ecranizare a romanului omonim semnat de Nicholas Sparks, cu Richard Gere și Diane Lane în rolurile principale (care au mai jucat împreună și în The Cotton Club și Unfaithful), Nights in Rodanthe este povestea lui Paul și a lui Adrienne, doi oameni care descoperă că o a doua șansă la iubire nu este deloc un lucru imposibil.

Crazy, Stupid, Love. (filme de dragoste pe netflix)

Dacă tot vorbeam despre actori care au la activ mai multe filme împreună, cred că e timpul să îi aduc în discuție și pe Ryan Gosling și Emma Stone. Sper că se vor face la nesfârșit filme cu ei doi și asta pentru că sunt foarte tari împreună… chiar și dincolo de platourile de filmare – uitați-vă la orice emisiune sau interviu cu ei și o să vă convingeți instantaneu (de fapt, vă las eu un link mai jos). Așa, revenind la Crazy, Stupid, Love. Gosling joacă rolul unui afemeiat, în timp Stone este femeia care îl aduce cu picioarele pe pământ. Ah, și da. E și o scenă cu shirtless Ryan Gosling, zic să n-o ratați.

The Ugly Truth (filme de dragoste pe netflix)

The Ugly Truth sau Katherine Heigl VS. Gerard Butler. Abby (Heigl) este o producătoare tv de succes, cu un ghinion fantastic în dragoste. Mike (Butler) este colegul său care o tachinează în permanență și care are propriile teorii despre dragoste și relații. Când cei doi pun la cale un plan de cucerire a unui bărbat de care Abby e îndrăgostită, uită să ia în calcul și faptul că, prinși în acest proces, ar putea deveni victimele propriilor tactici.

The Phantom of the Opera

Unul dintre musicalurile mele favorite, The Phantom of the Opera este o poveste despre o iubire obsesivă, gelozie și limite depășite, în care o soprană, Christine (Emmy Rossum), devine protejata și singura preocupare a unui artist cu chipul desfigurat, Fantoma (Gerard Butler), care bântuie holurile Operei. 

No Strings Attached (

Emma (Natalie Portman) și Adam (Ashton Kutcher) se întâlnesc după ani buni și, cum amândoi au probleme cu relațiile, hotărăsc să rămână doar prieteni cu… beneficii. Ușor de zis… până când sentimentele încep să își facă apariția. (

Before Sunrise

L-am lăsat pe acesta la final special, pentru că, în cazul în care nu l-ați văzut, trebuie să rețineți că e un titlu pe care chiar nu aveți voie să-l ratați. Alături de Before Sunset și Before Midnight formează cea mai frumoasă trilogie făcută vreodată. Uite, da, o să îi dedic cât de curând un articol cu exact acest titlu. „Vinovat” de minunăția asta de serie e regizorul Richard Linklater, care s-a jucat cu timpul în cel mai frumos mod posibil și a creat trei filme cu dialoguri deștepte, locuri frumoase și emoții cât cuprinde. În Before Sunrise, Jesse (Ethan Hawke) o cunoaște pe Celine (Julie Delpy) în tren și amândoi hotărăsc să petreacă o zi împreună, hoinărind pe străzile Vienei, povestind despre viață, iubire și cele mai mari visuri.

Foto: www.outnow.ch

No Comments

    Leave a Reply