Menu
Topuri / TV

3 seriale geniale de care am devenit dependentă în ultima vreme

seriale geniale

Nu ştiu alţii cum procedează, dar eu împart serialele în patru categorii: seriale la care mă uit şi de care devin obsedată, seriale la care mă uit, dar care nu mă mişcă foarte tare, şi seriale la care nu mă uit, dar le ţin pe lista de must see, şi seriale cu care nu simt că rezonez absolut deloc, aşa că nici măcar nu mai încerc să mă uit la ele. 3 seriale geniale

Şi nu mi se întâmplă des să găsesc într-un timp scurt mai mult de un serial care să mă facă praf, dar uite că acum s-a întâmplat şi am avut nişte nopţi de binging serios. Două dintre titlurile de mai jos nu sunt noi, însă eu m-am apucat de curând de ele şi sunt… wow! Deci dacă nu mai ştiţi la ce seriale să vă uitaţi în perioada asta, poftiţi aici nişte addictions. 😀

Sherlock 3 seriale geniale

Mvaaai, cum e Sherlock! Şi da, ştiu că am aşteptat o grămadă ca să văd capodopera asta de serial, dar mă bucur că în sfârşit m-am organizat! Nu ştiu dacă are rost să vă mai detaliez acţiunea, pentru că Sherlock Holmes e arhicunoscut, dar haideţi să zic două vorbe: în prim-plan este, evident, Sherlock Holmes (Benedict Cumberbatch), detectivul-consultant care are talentul de a vedea lucruri pe care nimeni nu le mai observă, de a sesiza detalii aproape imperceptibile şi de a soluţiona cazuri imposibile. Alături de el este Dr. John Watson (Martin Freeman), care îi devine coleg de apartament şi cel mai bun prieten. Ştiu că s-au mai făcut filme şi seriale inspirate de poveştile lui Sir Arthur Conan Doyle, însă adaptarea celor de la BBC, care este şi foarte bine ancorată în prezent (acţiunea are loc în Londra zilelor noastre), mi se pare de departe cea mai tare. Ah, iar Benedict Cumberbatch şi Martin Freeman, ce duo senzaţional! Serialul e disponibil pe Nettflix.

Patrick Melrose

Eram mega-fraieră acum câțiva ani, nici măcar nu voiam să aud de Benedict Cumberbatch. Mi se părea că toată lumea e obsedată de acest actor și nu înțelegeam exact de ce, pentru că eu nu-l văzusem jucând în nimic. Mare greșeală! Dar apoi a venit The Imitation Game și m-am schimbat la 180 de grade. I love Benedict Cumberbatch! Iar în Patrick Melrose face un rol senzațional, fiind un excentric dependent de droguri și alcool, care a ajuns în punctul în care este acum din cauza unei familii disfuncționale. Și promit că nu o să regretați dacă vă uitați la acest serial, pentru că personajul e genial, este o întreagă nebunie ce face acolo! Patrick Melrose este disponibil pe HBO GO.

Patrick Melrose

Billions 3 seriale geniale

Eh, și acum ajung la cea mai recentă plăcere vinovată. Vinovată pentru că eu chiar nu prea mai dorm din cauza acestui serial. Billions e de multă vreme pe lista mea, pentru că DAMIAN LEWIS (that awesome guy from Homeland), însă am început să mă uit la el în urmă cu două săptămâni. Și sunt absolut fascinată de Bobby Axelrod, personajul lui Lewis, un geniu al finanțelor, care face miliarde și în somn, chiar dacă metodele sale nu sunt tocmai… legale. Dar nici Chuck Rhoades, procurorul care încearcă să pună mâna pe Bobby, interpretat magnific de Paul Giamatti, nu se lasă mai prejos. Nu l-am terminat încă, dar aș fi putut să vă spun chiar și după primul episod că e ce trebuie. Must see! Serialul e disponibil pe HBO GO.

No Comments

    Leave a Reply