Menu
Topuri / TV

9 seriale vesele, pentru doza de optimism în izolare acasă

seriale vesele

Long time, no see! Sau, mai bine zis, no topuri pe Moviecore. Dar în această seară am promis că-mi fac timp pentru o doză de optimism. Nu de alta, dar cu toții avem nevoie de asta în această eră COVID-19, care ne-a dat viețile tuturor peste cap. Pentru că nu știu voi cum sunteți, dar pe mine, trebuie să recunosc, m-a afectat destul de tare. 9 seriale vesele

Până una alta, este bine că ne-au rămas serialele. Și filmele. Toate aceste povești care ne ajută să ne deconectăm. Iar astăzi m-am gândit că ar fi binevenite câteva seriale vesele, care pur și simplu ne binedispun de la un episod la altul. Sunt convinsă că deja ați văzut o bună parte dintre titlurile de aici, dar cred că-i un moment bun să le revedem (deja mă uit pentru a treia oară Gilmore Girls :D). Iar dacă v-a scăpat vreunul, acum este momentul perfect să-l bifați. Enjoy! 9 seriale vesele

Gilmore Girls

Am mai spus-o, dar o voi repeta ori de câte ori voi avea ocazia. Gilmore Girls este un serial fabulous! Mamă și fiică, personalități complet diferite, Lorelai (Lauren Graham) și Rory (Alexis Bledel) trec împreună printr-o sumedenie de probleme, drame și provocări. Dar umorul lor le salvează de fiecare dată și exact acesta este lucrul pe care-l iubesc cel mai tare la Gilmore Girls: că este un serial care te face să privești cu mai puțină încrâncenare viața, oricât de complicată ar fi ea. Plus că micul lor Stars Hollow pare un oraș în care mi-ar fi plăcut să trăiesc: aparent simplu, dar deloc banal, un loc în care nu ai cum să rămâi… normal (prea multă vreme). Serialul e disponibil pe Netflix.

Anne with an E

Despre Anne with an E am spus că este genul de serial care te face să fii un om mai bun. Am scris despre minunăția lui aici, dar o să reiau pe scurt povestea: o orfană tare isteață și drăgălașă, care a rezistat în fața greutăților vieții ei doar datorită imaginației sale bogate, ajunge să fie crescută de un frate și o soră trecuți de prima tinerețe. Puțin câte puțin, în fiecare zi, Anne Shirley (Amybeth McNulty) începe să le schimbe viața complet. Lor și tuturor celor care îi ies în cale. În cel mai „scrumptious” mod posibil, după cum ar zice chiar ea. Ah, și am și o veste bună pentru fanii serialului (dacă sunteți pe aici): după ce a fost anunțată anularea producției după trei sezoane, au început protestele massive ale fanilor, printre care s-a numărat și Ryan Reynolds, așa că sunt șanse mari să prindem un al patrulea sezon!

Grace & Frankie

Nu știu dacă este chiar cel mai haios ever made, dar cert este că Grace & Frankie se numără printre serialele de comedie de care avem nevoie în viață. Cel puțin eu am rezonat teribil cu umorul lor, deși nu am avut cine știe ce așteptări în momentul în care am dat play la primul episode. În prim-plan sunt chiar ele. Grace (Jane Fonda) cea serioasă și Frankie (Lily Tomlin) cea trăsnită și hippie. Nu au prea multe în comun, ba chiar se cam detest, dar, într-o zi, soții lor le anunță că sunt gay și că vor să divorțeze de ele pentru a se căsători. Și-atunci începe nebunia! Serialul e disponibil pe Netflix. 9 seriale vesele

Unbreakable Kimmy Schmidt

Un sitcom american creat de Tina Fey, serialul o are în prim-plan pe Kimmy Schmidt (Ellie Kemper), o tânără care, după ce a fost răpită de reverendul Richard Wayne (Jon Hamm) şi a petrecut 15 ani ca prizonieră a unui cult apocaliptic, într-un buncăr, este salvată şi pregătită să accepte provocările unei noi vieţi. Iar asta nu oriunde, ci într-unul dintre cele mai aglomerate oraşe din lume: New York, New York. 😀 Serialul e disponibil pe Netflix.

The Good Place

Eleanor Shellstrop (Kristen Bell) nu a fost tocmai o fată bună, cu etică şi valori morale puternice. Cu toate acestea, după ce moare, aceasta ajunge, în urma unei erori, în „Locul bun“, un paradis aparte, dedicat exclusiv oamenilor drepţi şi oneşti. Convinsă că a fost trimisă din greşeală în The Good Place şi dornică să rămână acolo, Eleanor îşi dă seama că trebuie să-şi ascundă trecutul, să-şi protejeze secretul şi… să devină o persoană mai bună. Serialul e disponibil pe Netflix.

New Girl 9 seriale vesele

După o despărţire care o tulbură profund, Jess (Zooey Deschanel) îşi dă seama că are nevoie de o schimbare la 180 de grade. Prin urmare, se mută într-un apartament împreună cu trei bărbaţi necunoscuţi, care îi devin cei mai buni colegi şi prieteni şi care învaţă să o tolereze în ciuda comportamentului ei… uşor excentric.

Santa Clarita Diet

În viaţa familiei Hammond, formată din Sheila (Drew Barrymore), Joel (Timothy Olyphant) şi fiica lor, Abby (Liv Hewson), lucrurile decurg cât se poate de normal. Cei doi soţi se ocupă de micul lor business în imobiliare, pe când Abby trăieşte provocările tipice unei adolescente de liceu. Într-o zi, însă, Sheila moare, dar revine rapid la viaţă, trecând printr-o metamorfoză inedită şi devenind o femeie care poate mânca doar… carne de om.

Miracle Workers

Dezamăgit de tot ce întâmplă cu omenirea, Dumnezeu (Steve Buscemi) hotărăşte într-o zi să distrugă Pământul şi să se ocupe de un alt proiect. Singurii care pot încerca să schimbe decizia lui sunt Eliza Eliza (Geraldine Viswanathan) și Craig (Daniel Radcliffe), doi îngeri care lucrează în rai şi care fac tot posibilul pentru a-i demonstra şefului lor că oamenii merită să fie salvaţi. Serialul este disponibil pe HBO GO.

Friends 9 seriale vesele

L-am lăsat la final, pentru că ştiu sigur că l-aţi văzut deja. Dar hey, un maraton de Friends e bun oricând, mai ales în această perioadă în care avem nevoie de idei pentru petrecerea timpului acasă. Rachel, Monica, Phoebe, Joey, Chandler şi Ross ar fi de acord!