Menu

About me

Bună, eu sunt Bianca și… îmi plac filmele! Cam așa ar suna descrierea mea pe scurt. Dar cum m-ați prins într-un moment de narcisism, o să dezvolt puțin ideea.

Iubesc filmele  de când mă știu și ele au fost cam singura constantă din viața mea. De fapt, sunt aproape sigură că am un film reprezentativ pentru orice moment sau situație prin care am trecut.

În ultimii ani, am scris pentru GLAMOUR și A List Magazine (și, ocazional, pe DOER.ro), însă acum a venit timpul să scriu mai mult… pentru mine. Bine, pentru mine, pentru prietenii mei (cărora m-am gândit că ar fi mult mai tare să le dau un link atunci când îmi cer recomandări :D), dar și pentru voi, cei care iubiți mult, mult filmele.

Nu am studiat vreodată filmul sau istoria cinematografiei, nu sunt critic și nici nu voi pretinde vreodată că sunt, așa că, de aici înainte, mă voi raporta la filme în funcție de emoțiile pe care mi le transmit, de modul în care mă fac ele să mă simt. Pur și simplu.

Sper să vă placă, iar dacă nu vă place, vreau să îmi spuneți… ca să remediez rapid treaba. 😀 Și mai sper că o să-mi respect promisiunea de a vedea și mai muuuulte filme și seriale, pentru a vă da mereu de lucru. Și… și gata, o să mă opresc aici cu povestea, pentru că deja am dezvoltat mai mult decât am promis la început.

Bineînțeles, dacă simțiți nevoia să mă mai auziți debitând prostii, mă puteți găsi oricând pe bianca.moviecore.ro@gmail. Com. Sau pe Facebook, unde îmi trăiesc aproape toată viața. Glumesc. Sau… nu prea.

Pupici!