Menu
Film / News

Adrien Brody, invitat special la avanpremiera Bullet Head de la Cinema City

Megaplexul Cinema City din AFI Cotroceni a fost locul ales pentru a găzdui, pe 12 decembrie, avanpremiera exclusivă a thriller-ului Bullet Head. Invitaţii speciali ai serii de gală au fost celebrul actor american Adrien Brody şi actriţa româncă Alexandra Dinu.

„Prezenţa lui Adrien Brody la Cinema City înseamnă pentru noi o bucurie imensă şi o onoare extraordinară. Iar faptul că încheiem anul cu această gală de film, urmată de avanpremierele Star Wars: The Last Jedi, cel mai nou film din universul creat de George Lucas, Ferdinand, The Greatest Showman şi Jumanji: Welcome to the Jungle, reprezintă cel mai frumos dar de Crăciun pe care îl putem oferi iubitorilor de cinema”, a declarat Ioana Ionescu, Marketing Manager Cinema City România.

Adrien Brody este cunoscut în întreaga lume pentru personajul interpretat în filmul The Pianist (regizat de Roman Polanski), care i-a adus, în 2003, Premiul Oscar pentru Cel mai bun actor în rol principal, devenind atunci cel mai tânăr actor care a câştigat această distincţie. În plus, el este unul dintre puţinii actori americani care a obţinut şi un Premiu César – echivalentul francez pentru Oscar. Brody a jucat în nenumărate alte filme, precum: The Grand Budapest Hotel (regizat de Wes Anderson), Midnight in Paris (în regia lui Woody Allen), King Kong (regizat de Peter Jackson) sau The Thin Red Line (în regia lui Terrence Malick).

No Comments

    Leave a Reply