Menu
Special / TV

Andrei Gheorghe, regizorul serialului CASTiNG: „Mi-aș dori să apară cât mai multe produse pe online, iar mediul să devină mai competitiv în toate zonele”

andrei gheorghe casting

Luna trecută, v-am povestit despre CASTiNG, serialul online difuzat exclusiv pe YouTube, și am stat de vorbă cu actrița Olimpia Melinte despre provocările acestui proiect. CASTiNG crește de la o zi la alta, eu râd la fiecare episod (le puteți urmări și voi pe canalul de YouTube CASTiNG series) și tocmai de-asta îmi doresc foarte mult să apară și să văd și sezonul doi (spre norocul meu, e deja work in progress, după cum mi-a spus Olimpia).

Între timp însă, am aflat și perspectiva artistului din spatele camerei. Andrei Gheorghe, unul dintre cei șase regizori ai serialului, mi-a povestit despre munca de echipă și despre provocările din spatele CASTiNG-ului. 😀

Când ai făcut cunoștință cu proiectul CASTiNG și cum ai ajuns în rolul unuia dintre cei șase regizori ai serialului?

Prima dată m-a sunat Olimpia cu un scurtmetraj și eram hotărât să fac în așa fel încât să o ajut. Apoi au venit la birou Olimpia și Andreea, deja se conturase ideea de proiect online. Pe urmă m-am întâlnit cu toate patru fetele, ne-am dat seama că avem toți cam aceeași direcție, că ne înțelegem foarte bine și am bătut palma. A doua zi, ele au început să lucreze la scenariu, iar noi – la producție. Asta se întâmpla prin mai.


Ce te-a atras cel mai mult la acest serial?

Chimia dintre ele și faptul că, atunci când erau împreună, se lumina încăperea. Sunt energetice, funny, își asumă riscuri, sunt inteligente. Mi s-a părut că va fi un proiect fun to work și simțeam că dacă apucăm să îl filmăm deja vom fi pe plus.

Prin ce se va diferenția canalul CASTiNG series de celelalte canale ale creatorilor de conținut de pe YouTube?

Cred că a ieșit un produs foarte calitativ și investim mult în treaba asta. Vrem să adunăm lângă noi branduri și parteneri care apreciază un conținut construit cu know-how de publicitate și film. Pentru sezonul doi deja foarte multă lume a anunțat că vrea să se implice atât la nivel creativ, cât și cu promovare.

Mi-aș dori să apară cât mai multe produse pe online, iar mediul să devină mai competitiv în toate zonele, nu doar în zona de vlogging. Doar așa cred că poate crește piața.

Cum au decurs filmările cu șase regizori și o echipă destul de mare? Ați reușit să vă sincronizați viziunea artistică? 

Toți regizorii au înțeles stilul în care se lucrează și au fost liberi să creeze în stilul propriu, îngrădiți doar de limitele scenariului. Cred că avem mai multă diversitate din punctul ăsta de vedere și asta este bine. Dar am păstrat totuși o unitate pe parcursul sezonului care se trage, în primul rând, de la faptul că fetele sunt și scenariste, și actrițe principale.

Pentru noi, ca producători, a fost puțin mai dificil pentru că nu am putut să filmăm în funcție de locație tot sezonul, ci a trebuit să acordăm câte 3 zile de filmare pentru fiecare regizor. Probabil, dacă filmam cu un singur regizor, terminam în mai puține zile. Cât despre lucrul cu o echipă mare, nu ne-a fost foarte greu, pentru că suntem obișnuiți să lucrăm cu echipe mari la filme și TVC-uri. Chiar ne-ar fi ajutat câțiva oameni în plus pe set și în post-producție. 🙂

În afară de Olimpia Melinte, cu care ai colaborat și la lungmetrajul Planșa, ai mai lucrat cu cineva din CASTiNG până acum?

A fost prima oară când le-am cunoscut pe Ana Udroiu, Romina Sehlanec și Andreea Șovan.

Dă-ne, pe scurt, 3 motive pentru care ar trebui să intrăm acum pe YouTube și să vedem serialul CASTiNG.

* Cred că o să vă placă.

* Este un produs neobișnuit pentru online-ul românesc și merită gustat.

* Orice view și subscribe ne ajută să continuăm.

Sursa foto: CASTiNG

ÎȚI RECOMAND ȘI: [Interviu] Olimpia Melinte: „Cea mai complicată parte dintr-un rol nu este învățarea textului, ci construirea unui personaj real”

No Comments

    Leave a Reply