Menu
Blog

AWAKE Festival anunță tema celei de-a treia ediții – #BohemianBlast

Awake, unul dintre festivalurile mele preferate din România, care, pe lângă muuulte concerte faine, dezbateri cu oameni care te inspiră și ateliere creative, are și o secțiune de filme bune, bune, va reveni cu cea de-a treia ediție între 15 și 18 august, la Domeniul Teleki din Gornești, județul Mureș. Despre ediția de anul trecut am povestit aici.

Iar acum că a fost anunțată și tema Awake Festival 2019 – care este #BohemianBlast – trebuie să spun că de-abia aștept să mă întorc la Teleki. Mai ales că line-up-ul este unul cu mult potențial: JP Cooper, Netsky, Lady Leshurr, Moonlight Breakfast, Grimus… și stați așa, că încă nu au fost anunțați toți artiștii. Ah, și v-am zis că fetele alea mișto de la Pussy Riots vin la Awake pentru un super-show? Cannot wait.

Ce mai puteți face la Awake, pe lângă muzică și dans? Ei bine, vă puteți relaxa cu o carte bună în brațe la Forest Library (da, au o bibliotecă foarte tare chiar în mijlocul naturii). Vă puteți lua doza de inspirație la panelurile din cadrul secțiunii Feed Your Mind, unde vin numai oameni smart să vorbească. Sau, dacă sunteți ca mine, puteți merge la niște filme simpatice la Cinema Under the Bridge. Poate ne și vedem pe-acolo!