Menu
Film / News

Blockbusterele Marvel, seriale bune și povești addictive: ce vedem în martie pe AXN

Dacă și voi sunteți, la fel ca mine, cei mai mari fani ai filmelor Marvel, am o veste minunată pentru voi! De fapt, mai bine spus, am un plan excelent pentru weekend-urile din martie – dacă tot a revenit iarna și încă nu ne putem aventura pe-afară, măcar să ne bucurăm de filme bune… la căldură.

În luna martie, telespectatorii au divertisment fără limite – AXN este gazda supereroilor americani din universul Marvel. În weekend, iubitorii filmelor de acțiune și SF au ocazia să urmărească cinci succese de box-office – seria Iron Man, Captain America: The First Avengers și The Avengers. Telespectatorii vor descoperi mai multe despre discordia și lupta dintre vampiri și vârcolaci în cunoscuta serie Underworld: Rise of the Lycans și Awakening. Fanii serialelor se vor bucura de un sezon nou din Bones și vor afla deznodământul acțiunii sezoanelor curente ale serialelor mult îndrăgite – Grimm, NCIS LA, NCIS NOLA și MacGryver. Ransom și Snatch revin pe AXN și AXN Black, în timp ce comedia romantică Emergency love debutează pe AXN White

AXN

Iron Man – 3 martie, ora 16:10; cu Robert Downey Jr. și Gwyneth Paltrow

Tony Stark este un magnat american, un adevărat playboy, dar și un inventator genial. CEO al Stark Industries, furnizorul principal de arme pentru Guvernul SUA, Tony continuă munca tatălui său de a asigura interesele americane la nivel mondial. Stilul de viață excentric i-a adus statutul de celebritate, însă totul se schimbă când este capturat de un grup de teroriști, care vor să le construiască o replică a celei mai noi rachete Stark. Deși rănit grav și cu un dispozitiv improvizat în zona inimii, Stark ignoră cererile răpitorilor și își construiește o armură specială – faimosul costum Iron Man.

Experiența din captivitate îi schimbă percepția despre traiectoria Stark Industries, însă întâmpină rezistență din partea celui mai apropiat colaborator, Obadiah Shane. Ajutat de asistenta ta, Pepper Pots, și cel mai bun prieten, Rhodey, Tony Stark și alter-ego-ul său, Iron Man, salvează lumea.

Iron Man 2 – 3 martie, ora 18:35; cu Robert Downey Jr., Gwyneth Paltrow și Scarlett Johansson

Întreaga lume știe cine se află în spatele eroului Iron Man, însă, ceea ce nu știu mulți este că Tony Stark este pe moarte. Pacea obținută cu greu de excentricul erou este pusă sub semnul întrebării când un vechi rival își face apariția, echipat într-un costum similar cu cel al lui Iron Man. Chinuit de perspectiva morții, dar și de amintirile trecutului, Stark trebuie să își adune forțele pentru a salva omenirea încă o dată.

Captain America – The First Avenger – 4 martie, ora 18:25; cu Chris Evans, Samuel L. Jackson și Sebastian Stan

Povestea primului răzbunător își are originea în 1941, în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial, cu mult înaintea lui Iron Man, Hulk sau Thor. Steve Rogers este un tânăr plăpând la trup, care își dorește să se înroleze și să lupte, în pofida nenumăratelor respingeri din partea armatei. Șansa îl poartă la ușa cabinetului unui medic, coordonator al unui program experiment, și astfel Rogers se transformă într-un supersoldat – Căpitanul America.

Steve se alătură forțelor militare americane sub supravegherea colonelului Chester, alături de cel mai bun prieten, Bucky, și amica sa, Peggy. Împreună pornesc un atac asupra Hydra, organizația secretă de cercetare a Germaniei naziste.

The Avengers – 10 martie, ora 18:10; cu Robert Downey Jr., Chris Evans, Chris Hemsworth,  Samuel L. Jackson, Gwyneth Paltrow și Scarlett Johansson

Supereroii benzilor desenate din universul Marvel se reunesc în „The Avengers pentru a salva viitorul omenirii. Iron Man, Hulk, Căpitanul America, Thor, Hawkeye și Văduva Neagră trebuie să își lase orgoliile la o parte și să lucreze alături de Nick Fury și Agentul Culson pentru a-l înfrânge pe Loki, un dușman din altă galaxie, cu puteri nelimitate.

Iron Man 3 – 11 martie, ora 18:30; cu Robert Downey Jr., Ben Kingsley și Gwyneth Paltrow

Ultimul film din franciza Iron Man îl prezintă pe Tony Stark într-o ipostază diferită – ce se confruntă cu o nouă amenințare din partea unui inamic puternic – Mandarinul, însă fără a avea la îndemână tehnologia, costumele sau banii cu care era obișnuit. În timp ce vila Stark este distrusă și cele mai dragi persoane sunt în pericol, Tony încearcă să găsească răspuns la una dintre cele mai importante întrebări care îl macină în secret.

Underworld – Rise of the Lycans – 17 martie, ora 22:00; cu Michael Sheen și Kate Beckinsale

Oare ce a declanșat discordia dintre vampirii, cunoscuți și ca Negustorii Morții, și sclavii lor, vârcolacii ( Lycans)? În acest prequel, telespectatorii vor descoperi povestea lui Lucian, un lider puternic și vârcolac tânăr care luptă cu toată forța să redea libertatea poporului său, înrobit de Vickor, regele crud al vampirilor.

Underworld – Awakening – 24 martie, ora 22:00; cu Kate Beckinsale și Stephen Rea

Cel de-al patrulea film al seriei Lumea de dincolo continuă lupta dintre vampiri și vârcolaci, ducând-o la un alt nivel. Selena, războinica de legendă a vampirilor, se confruntă cu cel mai puternic oponent de până acum și, totodată, află un secret cutremurător care îi pune întreaga existență sub semnul întrebării, demontând toate principiile și valorile în care a crezut până atunci.

Bones – premiera sezonului 5, din 29 martie, în fiecare joi, de la ora 21.05; cu Emily Deschanel, David Boreanaz, T.J. Thyne

În debutul sezonului 5, Brennan, recent întors de la un sit din Guatemala, revine la muncă. În timp ce Booth este nerăbdător să își reia activitatea după cele șașe săptămâni de convalescență ca urmare a operației pe creier, Angela primește informații de la mediumul ei ( Cyndi Lauper), legate de câteva cadavre îngropate undeva sub o fântână în Washington.

Ransom – sezonul 1, din 16 martie, de luni până vineri, de la ora 17:15; cu Sarah Greene, Luke Roberts, Nazneen Contractor, Jenessa Grant

Inspirat din cariera negociatorului Laurent Combalbert, serialul spune povestea unuia dintre cei mai buni profesioniști în soluționarea situațiilor de criză. De la probleme apărute în cadrul companiilor multinaționale, la situații complicate din agențiile guvernamentale, Laurent reușește, alături de partenera sa, Marwan Mery, să rezolve conflicte complexe, folosindu-se de spiritul său abil de convingere a interlocutorului.

MacGyver – sezonul 1, marțea, de la ora 22:00; cu Lucas Till, George Eads, Justin Hires, Sandrine Holt

Telespectatorii vor avea ocazia să urmărească întâlnirea specială dintre echipa lui Mac și personajele din Hawaii Five-0, în ultimele episoade ale sezonului 1. Chin și Koni vin în sprijinul lui Mac pentru a salva un grup de cercetători prinși în subteran ca urmare a unui cutremur foarte puternic. 

AXN White

Emergency Love – premieră, din 9 martie, de luni până vineri, de la ora 22:40; cu Serhat Teoman, Duygu Yetis, Derya Alabora

Sinan este un tânăr cu o carieră de succes în medicina de urgență, care se bucură din plin de viața sa liniștită și lipsită de evenimente. Într-o dimineață devreme, Sinan este trezit de zgomotul făcut de o tânără care încearcă să se mute în noul ei apartament. Mai mult, tânăra îi lovește din greșeală mașina lui Sinan, acesta fiind convins că este una dintre cele mai groaznice zile din viața lui. Hotărât că nu vrea să o mai vadă vreodată, Sinan are parte de un șoc când descoperă că acesta este noua lui asistentă, Nisan. Foarte drăguță, dar și un pic neîndemânatică, Nisan va trebui să învețe să lucreze alături de Sinan în camera de gardă. Povestea personajelor se complică și mai mult când sora cea mare a lui Sinan se angajează la același spital.

AXN Black

Snatch – din 23 martie, de luni până vineri, de la ora 00:00; cu Rupert Grint, Luke Pasqualino, Lucien Laviscount

Inspirat de filmul cult omonim, lansat în 2000, serialul spune povestea unui grup de tineri pungași. După atacul asupra unui camion plin cu aur, grupul este implicat într-o serie de evenimente neașteptate. Din acest moment, tinerii intră în liga mare a crimei organizate, unde gangsterii internaționali fac legea. Trebuie să învețe rapid să facă față provocărilor: o Londra tot mai nesigură, polițiști omniprezenți, luptători aprigi și infractori locali periculoși.

Foto: AXN România

No Comments

    Leave a Reply