Menu
Trending

Moldovenii au vin, sarmale și pe (un fel de) Brad Pitt în reclame

moldova brad pitt

Campanie de turism Moldova

moldova brad pitt

Doar pentru că frunza și oaia alor noștri sunt niște infecții mizerabile (care au mai și costat o grămadă de bani), asta nu înseamnă că alții nu pot face niște campanii de turism foarte mișto. Tot ai noștri, dar ai noștri de peste Prut de data asta, au pus la cale treaba asta – Be Our Guest in Moldova – cu un actor care seamănă cu Brad Pitt – varianta ușor dezordonată, adică cea post-Angelina. Campanie de turism Moldova

Eh, și aterizează acest Brăduț în Moldova, la țară, se strică mașina în care se afla, așa că o ia la pas pe potecuță (pe-asta n-am înțeles-o prea clar, că nu pot concepe viața fără GPS, dar poate că el are un simț al orientării mai bun), descoperă niște locuri superbe, se plimbă puțin cu o căruță și apoi ajunge în sat, unde e ospătat cu de-ale casei: ba un vinuț, ba un struguraș, ba o sărmăluță, din astea de ne plac tuturor.

Băi, și mie chiar îmi place rezultatul final. De câțiva ani încoace, de când în mintea mea e doar o combinație între haos, incertitudine și confuzie, rezonez super mult cu poveștile astea despre simplitatea… de la sat. Unde nu sunt blocuri și ciment supraîncălzit vara. Unde culegi fructele din copac și le mănânci fără să le speli (da, fac asta și încă n-am murit!). Unde nu auzi claxoane și „dă-te, mă, în plm de pe banda asta!”.

Nu cred că sunt singura care gândește așa, pentru că altfel n-ar fi atâția turiști care încearcă să caute tocmai această autenticitate în vacanțele (și viețile) lor. Și da, după un astfel de clip, eu chiar m-aș duce în Orhei, unde au avut loc filmările. Dar aștept să revină în țară prietena mea Natalia, cea care mi-a furnizat numai bunătăți moldovenești, printre care și o treabă magică numită lapte condensat, un fel de sos caramelizat la conservă – bombă!, în ultimele luni.

Iar dacă vă interesează o vacanță în Moldova, eu zic să aruncați o privire și pe www.moldova.travel. Arată bine site-ul și cred că va furniza un conținut foarte mișto în perioada următoare.

No Comments

    Leave a Reply