Menu
News / TV

Când apare cel de-al doilea sezon din 13 Reasons Why?

13 Reasons Why a fost, din punctul meu de vedere, unul dintre cele mai tari seriale de anul trecut și asta pentru că, dincolo de faptul că este bine realizat și actorii sunt senzaționali, are un mesaj extrem de important. Și sunt multe seriale la care ne uităm pentru că ne amuză sau ne relaxează, dar ăsta este mult mai mult, chiar îți dă de gândit și te face să fii puțin mai atent la ce se întâmplă în jurul tău. Iar dacă ar fi un titlu pe care l-aș recomanda tuturor adolescenților, cu siguranță 13 Reasons Why ar fi acela.

Dacă ați deschis Netflixul mai târziu, 13 Reasons Why o are în prim-plan pe Hannah Baker (Katherine Langford), o adolescentă care hotărăște să își pună capăt zilelor, dar nu înainte de a înregistra niște casete în care explică toate motivele care au determinat-o să recurgă la acest gest extrem. Dar să nu vă imaginați că 13 Reasons Why este doar un serial de adolescenți, pentru că lecțiile din el sunt importante pentru absolut toată lumea.

Povestea continuă cu cel de-al doilea sezon, care va fi disponibil pe Netflix din 18 mai.

Sezonul doi prezintă drumul complicat al personajelor spre vindecare și recuperare. Liceul Liberty High se pregătește de proces, însă cineva încearcă din răsputeri să păstreze ascuns adevărul despre moartea lui Hannah. O serie de fotografii polaroid îi ajută pe Clay și pe colegii săi să descopere un secret revoltător, dar și o consiprație menită să mușamalizeze totul.

Pentru lansarea sezonului 2, pe site-ul 13ReasonsWhy.info vor fi adăugate noi resurse, inclusiv un ghid de discuții și o nouă serie de clipuri video în care se vorbește despre hărțuire, agresiune și abuzul de droguri.

No Comments

    Leave a Reply