Menu
News / Special / TV

Ce filme și seriale noi vedem pe Netflix în aprilie

netflix aprilie

Pentru o porție de Netflix cred că e obligatoriu să-mi fac timp, dar, dacă tot urmează o mini-vacanță de Paște,  e un moment numai bun să dublez puțin „doza” de seriale bune. Mai ales că o să fie cu The Alienist, cu Daniel Brühl în rolul principal, iar eu îl iubesc pe Daniel de când a fost Niki Lauda în Rush. 😀

Dar oferta Netflix pentru luna aprilie e mult mai generoasă de-atât, așa că haideți să vedem toate titlurile noi.

1 APRILIE 2018

Wakfu: Sezonul 3 – ANIME ORIGINAL NETFLIX

Când o ghildă secretă vine după copiii lui Percedal, Yugo și prietenii săi pornesc într-o misiune de salvare.

3 APRILIE 2018

Fary Is the New Black – COMEDIE ORIGINALĂ NETFLIX

Înarmat cu umor ascuțit, o perspectivă inedită și stil cât cuprinde, comedianul francez Fary abordează lumea matrimonialelor și a stereotipurilor în acest spectacol unic.

World of Winx: Sezonul 1 – SERIAL ORIGINAL NETFLIX PENTRU COPII

Pentru a-l opri pe misteriosul Hoț de Talent din încercarea de a-i răpi pe tinerii talentați, cele șase zâne Winx se duc la show-ul de talente “WOW!” în calitate de recrutori.

6 APRILIE 2018

6 Balloons – FILM NETFLIX

În timpul unei singure nopți, o femeie își conduce fratele dependent de heroină pe străzile din L.A. în căutarea unui centru de dezintoxicare, împreună cu fetița ei de doi ani.

Amateur – FILM NETFLIX

La 14 ani, un fenomen al baschetului se luptă să se integreze în noua lui echipă, după ce un videoclip cu el devine viral. Un film în regia lui Ryan Koo.

Fastest Car: Sezonul 1 – SERIAL ORIGINAL NETFLIX

Mașinile grozave de curse sunt cumpărate sau construite de la zero? Există un singur mod de a afla: a le pune pe toate la linia de start și a începe o cursă pe circuit.

La casa de papel: Partea 2 – SERIAL ORIGINAL NETFLIX

Cum poliția este din ce în ce mai aproape să afle identitatea Profesorului, lipsa lui de comunicare cu întreaga echipă duce la arestarea unuia dintre complici.

My Next Guest Needs No Introduction With David Letterman: JAY-Z – SERIAL ORIGINAL NETFLIX

Dave privește o lecție de flow, cultură hip-hop și sistem judiciar de la Jay-Z și ajunge în studioul din Malibu al producătorului Rick Rubin.

Orbiter 9 – FILM NETFLIX

O femeie care a fost singură pe o navă spațială întreaga ei viață se îndrăgostește de un inginer care intră brusc în viața ei și îi răstoarnă tot universul.

Ram Dass, Going Home – DOCUMENTAR ORIGINAL NETFLIX

Învățătorul spiritual Ram Dass, simbol al anilor ’60, meditează asupra vieții și morții în casa sa din Maui, la 20 de ani după un atac cerebral care i-a schimbat viața.

The 4th Company – FILM NETFLIX

Într-o închisoare violentă din Mexicul anilor ’70, un tânăr deținut obține un loc în echipa de fotbal care acționează și ca executor în slujba unei administrații corupte.

The Boss Baby: Back in Business: Sezonul 1 – SERIAL ORIGINAL NETFLIX PENTRU COPII

Bebe Șef încearcă să mențină un echilibru între viața de familie și slujba de la sediul Bebe Cor cu ajutorul fratelui și complicelui său, Tim.

Todo lo que sería de Lucas Lauriente – COMEDIE ORIGINALĂ NETFLIX

În show-ul lui de stand-up, comedianul argentinian Lucas Lauriente trece prin revistă gânduri despre generații și îi roagă pe copii să nu mai spună clișee precum ”obiective de viață”.

Troy: Fall of a City: Sezonul 1 – SERIAL ORIGINAL NETFLIX

O poveste grandioasă despre pasiune, răzbunare și uneltiri, care relatează evenimentele din războiul troian și iubirea dintre Paris și Elena.

10 APRILIE 2018

Greg Davies: You Magnificent Beast – COMEDIE ORIGINALĂ NETFLIX

Comedianul britanic Greg Davies se întoarce la întâlnirile teribile, dezastrele de epilare masculină, farsele tatălui său și multe altele într-un mod extraordinar de amuzant.

12 APRILIE 2018

Pickpockets – FILM NETFLIX

Un trio de tineri, viitori pungași, învață ce înseamnă arta buzunăritului de la un maestru în vicleșuguri și înșelăciuni.

13 APRILIE 2018

Chef’s Table: Pastry – DOCUMENTAR ORIGINAL NETFLIX

Desertul vine pe primul loc în acest sezon, în timp ce patru bucătari renumiți de patiserie servesc produse cu noi arome îndrăznețe și povestiri despre luptă și triumf.

Come Sunday – FILM NETFLIX

În acest film bazat pe evenimente reale, renumitul pastor Carlton Pearson riscă totul punând la îndoială doctrina bisericii și este etichetat drept un eretic modern.

I Am Not An Easy Man – FILM NETFLIX

Un șovinist nerușinat își ia porția din propriul său tratament când se trezește într-o lume dominată de femei, în care intră în conflict cu o femeie autor puternică.

Lost in Space: Sezonul 1 – SERIAL ORIGINAL NETFLIX

Rămasă în pană la ani-lumină de destinația sa, familia Robinson trebuie să fie unită pentru a supraviețui. Un nou serial de dramă, bazat pe clasicul SF al anilor ’60.

The Magic School Bus Rides Again: Sezonul 2 – SERIAL ORIGINAL NETFLIX PENTRU COPII

Autobuzul Magic depășește orice barieră, ducând-o pe doamna Frizzle împreună cu clasa ei pe vârful unui munte de tăieței, dar și în centrul Soarelui.

15 APRILIE 2018

Four Seasons in Havana: Sezonul 1 – SERIAL ORIGINAL NETFLIX

Pe măsură ce Havana se învârte lent în cursul anului, detectivul nostalgic Mario Conde analizează inima sufocantă a orașului pentru a investiga crimele întunecate.

17 APRILIE 2018

The Honeymoon Stand Up Special: Collection – COMEDIE ORIGINALĂ NETFLIX

Inevitabila situație de a deveni părinte îi face pe Natasha Leggero și Moshe Kasher să discute despre familie, relații și multe altele într-un trio de show-uri speciale de stand-up.

19 APRILIE 2018

The Alienist: Sezonul 1 – SERIAL ORIGINAL NETFLIX

În 1896, Theodore Roosevelt, comisar de poliție în New York, apelează la psihologul Laslzo Kreizler pentru a prinde un ucigaș ce urmărește băieți care se prostituează.

Charité: Sezonul 1 – SERIAL ORIGINAL NETFLIX

La sfârșitul secolului al XIX-lea, în Berlin, o tânără lucrează pentru a-și plăti datoriile la spitalul Charité, cunoscând medici străluciți și descoperindu-și pasiunea pentru medicină.

20 APRILIE 2018

Aggretsuko: Sezonul 1 – ANIME ORIGINAL NETFLIX

Trudind necontenit și fără satisfacție la serviciu, mica Retsuko, un panda roșu, își descarcă furia acumulată cântând death metal la karaoke după orele de program.

Dope: Sezonul 2 – SERIAL ORIGINAL NETFLIX

Războiul drogurilor nu se oprește niciodată. Cameramanii urmăresc în continuare traficanți, consumatori și autorități din Indiana, Caraibe, Detroit și Atlanta.

Dude – FILM NETFLIX

O comedie despre maturizare în care patru prietene bune trec prin necazuri și schimbări majore în viață în ultimele două săptămâni de liceu.

Kodachrome – FILM NETFLIX

Un fotograf pe moarte și fiul său înstrăinat, patron la o casă de discuri, fac o călătorie la ultimul laborator foto care încă lucrează cu film Kodachrome.

Mercury 13 – DOCUMENTAR ORIGINAL NETFLIX

Acest documentar își îndreaptă atenția către femeile care au fost testate în 1961 pentru a călători în Spațiu, dar visele lor au fost năruite de faptul că doar bărbații erau aleși să devină astronauți.

Spy Kids: Mission Critical: Sezonul 1 – SERIAL ORIGINAL NETFLIX PENTRU COPII

Dacă spionii adulți nu sunt la înălțime, sarcina de a învinge S.W.A.M.P. le revine micilor spioni Juni și Carmen Cortez, într-un serial animat bazat pe filmele omonime.

21 APRILIE 2018

The Letdown: Sezonul 1- SERIAL ORIGINAL NETFLIX

Audrey, mamă de 2 luni, se alătură unui grup de sprijin pentru părinți, unde își face niște prieteni ciudați care se confruntă cu diverse provocări și schimbări de viață.

24 APRILIE 2018

Kevin James: Never Don’t Give Up – COMEDIE ORIGINALĂ NETFLIX

Starul de comedie Kevin James disecă subiecte precum paternitate, interacțiune cu fani, înghețată și multe altele în momentul în care se întoarce pe scenă după o lungă absență.

25 APRILIE 2018

Psychokinesis – FILM NETFLIX

Obținând din senin puteri supranaturale, un tată vrea să-și ajute fiica înstrăinată, care riscă să piardă tot ceea ce a făcut-o să trăiască.  

26 APRILIE 2018

Happy!: Sezonul 1 – SERIAL ORIGINAL NETFLIX

Un fost polițist ghinionist, transformat în asasin, crede că își pierde mințile când un unicorn pe care numai el îl poate vedea îl îndeamnă să salveze o fată răpită de Moș Crăciun.

27 APRILIE 2018

3%: Sezonul 2 – SERIAL ORIGINAL NETFLIX

Cum următorul Proces se apropie, Cauza încearcă să distrugă sistemul odată pentru totdeauna, dar Michele se trezește într-o situație nefastă.

Bobby Kennedy for President – DOCUMENTAR ORIGINAL NETFLIX

Această docu-serie examinează ”Fenomenul Bobby” al anilor ‘60 și influența continuă pe care a avut-o acesta, fiind considerat cea mai mare pierdere a unei epoci turbulente.

Candy Jar – FILM NETFLIX

O fetiță introvertită de liceu, care provine din clasa muncitoare, se îndrăgostește de echipa ei bogată de dezbateri cu care realizează că are în comun mai multe decât ar fi crezut.

The New Legends of Monkey: Sezonul 1 – SERIAL ORIGINAL NETFLIX PENTRU COPII

O fată frumoasă îl eliberează pe Regele Maimuță – un zeu pietrificat – pentru a găsi cele șapte pergamente sacre și a salva lumea de rău.

The Week Of – FILM NETFLIX

Cu Adam Sandler și Chris Rock în rolurile principale, această comedie urmărește săptămâna dinaintea nunții copiilor personajelor principale. Regia: Robert Smigel.

29 APRILIE 2018

Superstition: Sezonul 1 – SERIAL ORIGINAL NETFLIX

O familie de antreprenori de pompe funebre are legături cu lumea supranaturală și asigură ”asistență post-mortem” pentru clienții care au suferit decese nepământene.

Foto: Netflix România

No Comments

    Leave a Reply