Menu
Special / TV

Ce filme și seriale noi vedem pe Netflix în luna februarie?

netflix februarie

Luna februarie e la doi pași, iar eu de-abia o aștept pentru toate filmele bune care au premiera acum: All the Money in the World, Call Me by Your Name, Black Panther, Phantom Thread, The Shape of Water și The Post. Iar în serile în care n-o să stau în sala până adorm, cu siguranță o să devorez seriale noi.

Am văzut care sunt lansările Netflix pentru februarie și, cum vă știu și pe voi Netflix addicts, astăzi vă propun o selecție de filme și seriale care mi-au atras atenția.

SERIALE NOI

Altered Carbon – 02.02.2018

Având la bază romanul omonim al lui Richard K. Morgan, Altered Carbon este probabil cel mai așteptat serial al lunii pe Netflix. Acțiunea are loc într-un viitor în care oamenii își pot transfera mintea dintr-un corp în altul, în prim-plan fiind Takeshi Kovacs (Joel Kinnaman, un chipeș de altfel :D), un rebel adus la viață pentru a elucida o crimă ciudată, dar cu miză mare.

Coach Snoop – 02.02.2018

Haaah, eu zic că un serial cu Snoop Dogg nu se ratează, voi ce ziceți? În februarie avem Coach Snoop pe Netflix, o poveste despre liga de fotbal pentru copii pe care a creat-o faimosul rapper. Scopul? Să-i țină departe pe cei mici de greșelile pe care el le-a făcut la vârsta lor. Cool!

Black Lightning – 06.02.2018

Dacă simțiți nevoia unui nou serial cu supereroi, stați așa, nu vă neliniștiți, că acum vine Black Lightning și rezolvă situația.

Everything Sucks! – 16.02.2018

Everything Sucks! este o comedie bizară despre maturizare, un serial în care se înfruntă două grupuri de liceeni din Oregonul anului 1996. Pe mine m-a convins teaserul, de-abia aștept să revăd toate chestiile alea care mi se păreau mie tari când eram mică: PASTA CORECTOARE, CALCULATORUL ȘI MÂZGĂLELILE pe fetele oamenilor.

First Team: Juventus – 16.02.2018

Pentru fanii lui Gianluigi Buffon (îmi place și mie un jucător de la ei și trebuie să mă laud!), Netflix vine cu un serial despre echipa italiană FC Juventus, în care sunt prezentate vedetele legendare ale clubului, dar și jucătorii tineri care doresc să se afirme.

Darren Brown: The Push – 27.02.2018

Mentalistul Darren Brown realizează un experiment social extraordinar despre cum pot fi oamenii manipulați.

Cam așa arată selecția de seriale care mi-au făcut cu ochiul, acum să trecem la filme. 😀

FILME

The Ritual – 09.02.2018

Patru prieteni, foști colegi de facultate, se reunesc pentru o excursie în pădure în care se ascund lucruri necunoscute, iar aventura lor nu se încheie tocmai cum și-au imaginat.

When We First Met – 09.02.2018

E posibil să fie o comedioară proastă, dar o trec totuși aici. Noah (Adam Devine) are parte de cea mai bună noapte a vieții sale cu Avery (Alexandra Daddario), fata visurilor lui, însă povestea lor nu continuă. Trei ani mai târziu, Noah are șansa de a călători în timp și de a schimba acea seară.

DOCUMENTAR

Before the Flood – 01.02.2018

Documentarul lui Leonardo Di Caprio despre mediu. Dacă nu l-ați văzut până acum, în februarie n-aveți voie să-l ratați!

Sursa foto: Netflix

No Comments

    Leave a Reply