Menu
News / TV / Uncategorized

Ce titluri noi vedem pe Netflix în august

netflix august

O nouă lună, noi filme şi seriale pe Netflix. Iată care sunt noutăţile din prima jumătate a lui august.

1 AUGUST 2018

Prin ochii ei – SERIAL ORIGINAL NETFLIX

Lumea perfectă a liceenei Ayumi se spulberă după ce Zenko, invidioasa ei colegă de clasă, reușește să-i fure trupul, iubitul și viața.

 

3 AUGUST 2018

Nemuritorul Brij Mohan – FILM NETFLIX

Și-a înscenat moartea ca să scape de viața sa anostă și totul i-a mers bine lui Brij Mohan, până când a fost condamnat la moarte pentru această înscenare.

 

Cocaine Coast – SERIAL ORIGINAL NETFLIX

Galicia, Spania, anii ’80. Un tânăr pescar devine un contrabandist prosper de cocaină, oferindu-le furnizorilor din America Latină un punct de acces pe piața europeană.

 

Lunetistul  – SERIAL ORIGINAL NETFLIX CU EPISOADE SĂPTĂMÂNALE

Un lunetist decorat, fost pușcaș marin, revine în acțiune pentru a împiedica asasinarea președintelui, dar descoperă foarte curând că îi este înscenată o crimă.

 

SUNT UN UCIGAȘ – SERIAL ORIGINAL NETFLIX

Un serial documentar în care condamnații la pedeapsa capitală pentru crimă ne relatează firul evenimentelor direct de la sursă.

 

Ce naște din pisică – FILM NETFLIX

După ce e părăsită la altar, o directoare dependentă de muncă își petrece luna de miere făcând o croazieră în Caraibe alături de tatăl ei înstrăinat.

 

Marching Wildcats: În ritm de marș – SERIAL ORIGINAL NETFLIX

Membrii unei fanfare studențești de elită luptă fiecare pentru locul propriu, memorează coregrafii, își văd de viața socială și își desființează concurența.

 

4 AUGUST 2018

Copilăria secolului 21 – SERIAL ORIGINAL NETFLIX

Aceste povestiri stranii dezvăluie o lume în care indivizii se confruntă cu consecințele tragice ale presiunii sociale, ale opresiunii părinților și ale disfuncției familiale

 

Farmecul tinereții – ANIME ORIGINAL NETFLIX

Amintiri într-un castron aburind de tăiței, o frumusete trecătoare și o primă iubire amăgitoare – toate acestea în povestirile vieții urbane din China.

 

9 AUGUST 2018

Pierdută – FILM NETFLIX

O polițistă începe o nouă căutare a prietenului din copilărie care a dispărut în Patagonia cu ani în urmă. Curând, viața ei e pusă în pericol.

 

10 AUGUST 2018

72 de animale periculoase: Asia – SERIAL ORIGINAL NETFLIX

De la colți la gheare și întepături veninoase – toate pot fi arme mortale. Dar ce creatură va fi încoronată drept cea mai fioroasă dintre toate?

 

Boli misterioase – SERIAL ORIGINAL NETFLIX

Simptome ciudate. Diagnosticări controversate. Tratamente costisitoare. Șapte persoane cu boli cronice caută răspunsuri și consolare.

 

Familia Washington – SERIAL ORIGINAL NETFLIX

Cunoscutul rapper Rev. Run se află în opoziție cu soția sa, Justine, în această comedie despre încercările unui cuplu de a găsi echilibrul între muncă, romantism și haosul familial.

 

Demetri Martin: Despicătorul de fire – COMEDIE ORIGINALĂ NETFLIX

Prin modul și desenele sale unice, Demetri Martin cugetă despre: găurile din gogoși, câini, barurile de sport, cele mai agresive litere ale alfabetului și multe altele.

 

Insatiable – SERIAL ORIGINAL NETFLIX

În această comedie neagră, un avocat dezgustat de ceea ce făcea se ocupă de un nou caz: o adolescentă hărțuită, care își dorește răzbunare.  

 

Casa florilor – SERIAL ORIGINAL NETFLIX

O comedie neagră în care o matroană înstărită încearcă să țină nepătată reputația perfectă a familiei după ce amanta soțului ei le dezvăluie secretele murdare.

 

Cină de milioane – SERIAL ORIGINAL NETFLIX

Au șansa de a-și deschide propriile restaurante pentru a impresiona publicul plătitor și un grup de investitori cu gusturi rafinate.

 

Scrisori din insula Guernsey – FILM NETFLIX

O scriitoare se atașează de excentricii locuitori ai orașului Guernsey atunci când decide să scrie despre clubul de carte pe care l-au format în timpul ocupației germane din cel de-Al Doilea Război Mondial.

 

Pachetul din dotare – FILM NETFLIX

Când patru adolescenți merg într-o tabără de primăvară, un accident nefericit declanșează o cursă contracronometru pentru a salva cel mai important obiect al unuia dintre prietenii lor.

 

Clubul iubitorilor de ponei – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE

O tânără iubitoare de cai se aliază cu prietenii ei cei mai buni pentru a salva animalele de la ferma familiei sale.

 

Zion – DOCUMENTAR ORIGINAL NETFLIX

Născut fără picioare și blocat mulți ani în sistemul de asistență maternală, adolescentul Zion Clark speră să  își depășească condiția și să devină un luptător competitiv.

Foto: Netflix Romania