Menu
Film / Topuri

Cele mai așteptate filme din 2019

cele mai asteptate filme din 2019

cele mai asteptate filme din 2019

Mai sunt câteva zile până la finalul anului, dar am zis să fur startul pentru 2019 și să vă pregătesc din timp un top pe care cred că îl așteptați și voi. Un top cu cele mai așteptate filme din 2019, titluri interesante, despre care se vorbește încă de pe-acum și care deja au obținut câteva nominalizări importante la competițiile cinematografice de la începutul anului viitor.

Le-am adunat în acest material pe cele ale căror premiere au fost deja confirmate în 2019, dar cu siguranță lista este mai mare de-atât și o voi completa pe parcursul anului. Enjoy!

BlacKkKlansman

Titlul e suficient de explicit, așa că probabil v-ați dat seama că este un film despre celebrul Ku Klux Klan. Trailerul este promițător, filmul este inspirat din fapte reale și a fost nominalizat deja la Globurile de Aur la categoria Cel mai bun film – dramă. În BlacKkKlansman, facem cunoștință cu Ron Stallworth (John David Washington), un polițist de origine afro-americană, care se infiltrează în Ku Klux Klan cu ajutorul unui coleg evreu, Flip Zimmerman (Adam Driver).

Captain Marvel

Mai e loc pentru un film cu supereroi? Mai e, desigur, mai ales dacă este vorba despre Brie Larson, care în primăvara lui 2019 va intra în costumul lui Captain Marvel, fiind pregătită la rândul ei să salveze lumea.

Avengers: Endgame

După acel final ciudat și complicat din Infinity War, sunt tare curioasă cum vor reuși să o mai scoată Răzbunătorii la capăt. Gașca de Avengers (mă rog, ce a mai rămas din ea) revine pe marile ecrane în primăvara lui 2019. cele mai asteptate filme din 2019

If Beale Street Could Talk

Creație lui Barry Jenkins, regizorul care a luat Oscarul în 2017 cu Moonlight, If Beale Street Could Talk urmărește drama unei femei de culoare din Harlem, Tish (Kiki Layne), care încearcă să demonstreze nevinovăția iubitului ei, acuzat de crimă. Filmul este deja nominalizat la Globurile de Aur și, cel mai probabil, va fi nominalizat și la Oscaruri.

Greyhound cele mai asteptate filme din 2019

După Saving Private Ryan, Tom Hanks ajunge din nou într-un film de război, de această dată în rolul căpitanului navei Greyhound, un vas care a jucat un rol important în cel De-al Doilea Război Mondial.

Where’d You Go, Bernadette

Richard Linklater este unul dintre regizorii mei preferați (este autorul seriei Before Sunset/Sunrise/Midnight și a filmului Boyhood), așa că noua sa peliculă, Where’d You Go, Bernadette, este pe lista mea de must-see. Cate Blanchett joacă rolul lui Bernadette, o femeie care are totul, dar care, într-o zi, dispare fără urmă. cele mai asteptate filme din 2019

Dumbo

Când am văzut trailerul pentru acest film, m-am înduioșat de tot, așa că de-abia aștept să-l descopăr. Avem Disney + Tim Burton la cârma regizorală + un elefant zburător absolut adorabil. Cum să ratăm așa ceva?

Aladdincele mai asteptate filme din 2019

Studiourile Disney plusează în 2019 și cu povestea lui Aladdin (Mena Massoud), eroul care îi fură inima Prințesei Jasmine (Naomi Scott), într-un live action exotic regizat de Guy Ritchie.

Pokémon Detective Pikachu

Cum am fost o mare fană a desenelor Pokémon în copilărie, mă bucur să văd că această franciză care s-a tot reinventat va avea parte și de un blockbuster pe măsură. Iar Ryan Reynolds este cel care îi va da vocea simpaticului Pikachu. Pika-pika!

John Wick 3

În 2019 revine pe marile ecrane și Keanu Reeves, care intră din nou în pielea ucigașului profesionist John Wick.

Godzilla: King of the Monsters

Iar dacă lucrurile vi se păreau liniștite, stați să vedeți ce urmează odată ce își face apariția în scenă Godzilla, pregătită pentru o luptă a monștrilor legendari. Din distribuția filmului fac parte Millie Bobby Brown (Eleven din Strange Things), Vera Farmiga și Sally Hawkins.

X-Men: Dark Phoenix

Jane Grey (Sophie Turner) face parte din noua generație de mutanți, iar abilitățile sale cresc de la o zi la alta. Însă tocmai această putere extraordinară o corupe și o îndepărtează de cei care o iubesc, transformând-o într-un dușman de temut: Dark Phoenix.

Men in Black: International

Bărbații în negru se întorc pe marile ecrane pentru a apăra planeta, însă de această dată ne propun o formulă nouă. Cu Tessa Thompson și Chris Hemsworth, cărora li se alătură Emma Thompson și Liam Neeson.

Toy Story 4

În 2019 ne reîntâlnim și cu Woody (vocea lui Tom Hanks) și cea mai tare gașcă de jucării, din care face acum parte și Forky, un nou membru.

Spider-Man: Far From Home

Mi-a plăcut foarte mult Spider-Man: Homecoming și îl ador pe Tom Holland, așa că Far From Home e unul dintre filmele pe care le aștept cel mai și cel mai mult în 2019. În plus, din distribuția peliculei face parte și Jake Gyllenhaal, care este unul dintre actorii mei preferați.

The Lion King

Chiwetel Ejiofor, Seth Rogen, Donald Glover, Beyoncé și Amy Sedaris fac echipă în The Lion King, o reinterpretare a poveștii clasice marca Disney.

Once Upon a Time in Hollywood

2019 ne aduce și unul dintre filmele despre care s-a vorbit foarte mult în ultimele luni, Once Upon a Time in Hollywood, în regia lui Quentin Tarantino, cu Brad Pitt și Leonardo DiCaprio în rolurile principale. Filmul urmărește parcursul unor actori care vor să dea lovitura la Hollywood, într-o perioadă în care industria trece printr-un moment de criză.

It: Chapter Two cele mai asteptate filme din 2019

Ce-ar fi un nou an fără un film horror de cea mai bună calitate? Înfricolătorul Pennywise revine pentru al doilea capitol al poveștii.

Downton Abbey cele mai asteptate filme din 2019

Inspirat de serialul cu același nume, Downton Abbey propune o nouă călătorie în timp și o vizită la domeniul familiei Crawley.

The Addams Family

Îți era dor de ciudățica familie Addams? Perfect, pentru că în 2019 vom avea și o animație despre ea.

Frozen 2

Let it goooo, let it goooo! Frozen (sau spaima părinților, care sunt cam disperați de Elsa, din câte am auzit eu) va avea parte de o continuare, care va fi lansată la final de 2019, cât să încheiem anul cu gheață, zăpadă și distracție. Și da, Olaf e și el în cărți pentru sequel!

Foto: outnow.ch