Menu
Film / Topuri

Cele mai tari filme de Crăciun pe care le poți vedea acum pe Netflix

filme de craciun netflix

filme de Craciun netflix

Da, sunt acea persoană enervantă care iubește Crăciunul. Și care ascultă colinde din octombrie. Și care se uită la muuuuuulte filme de Crăciun din noiembrie ca să vă poată recomanda vouă titluri drăguțe în decembrie. Da, cam asta am făcut în ultimele săptămâni. Ori de câte ori am prins un moment liber, mi-am pus un film festiv pe Netflix, ca să pun la timp câteva propuneri de sezon. Filme noi, că pe cele vechi cred că deja le-ați văzut de două, trei ori (în orice caz, aruncați o privire și pe topul acesta – poate v-a scăpat ceva: Filme de Crăciun: 45 de povești pe care să le vezi de Sărbători).

Așaaaaa, sunteți pregătiți pentru o nouă porție de Crăciun? Well, deschideți Netflixul și alegeți între…

The Christmas Chronicles

Vai, cât de frumos e filmul acesta! Și s-ar putea să fie cel mai original film de Crăciun pe care l-am văzut eu în ultimii ani. Dacă apărea în anii ’90, avea toate șansele să fie la fel de popular precum Home Alone. Povestea începe cu Teddy și Kate Pierce, el – fratele mai mare, adolescentul rebel, ea – sora mai mică și drăgălașă, care iubește sărbătorile și crede cu tărie în Moș Crăciun. În seara de Ajun, cei doi plănuiesc să-l surprindă pe Moș în timp ce lasă cadourile. Dar planul lor evoluează într-un mod neașteptat, iar aventura în care pornesc implică o cursă nebună prin Chicago, o vizită la pușcărie și o incursiune în lumea magică a spiridușilor. Uitați-vă la el, promit că o să vă placă mult.

The Princess Switch

O comedie romantică adorabilă, numai bună de văzut de Crăciun, The Princess Switch o are pe Vanessa Hudgens în prim-plan și în dublu rol. Stacy, o maestră a prăjiturilor din Chicago, este invitată la cea mai importantă competiție pentru cofetari, Royal Christmas Baking Contest, care are loc în regatul Belgravia (decorul festiv de-aici este de poveste, o maaare bilă albă pentru asta!), care tocmai se pregătește de o nuntă regală. În toiul pregătirilor pentru concurs, Stacy se întâlnește accidental cu Ducesa Margaret Delacourt, viitoarea soție a Prințului Edward, care arată exact la fel ca ea. Fără să stea prea mult pe gânduri, cele două fac schimb de roluri și au parte astfel de aventura vieții lor.

Christmas Inheritance

Ellen Langford (Eliza Taylor) este moștenitoarea unui business de succes și o petrecăreață incurabilă, nelipsită de la petrecerile din New York. Hotărât să o mai tempereze și responsabilizeze puțin, tatăl ei o trimite cu o scrisoare în orășelul său natal, Snow Falls, un loc care pare uitat de lume, unde nici semnalul nu prea funcționează. Iar Ellie este nevoită să își pună imaginația la bătaie pentru a se descurca într-un mediu total diferit de al ei.

The Spirit of Christmas

Pe acesta l-am văzut anul trecut și mi-a plăcut tare mult, așa că nu pot să nu vi-l recomand. Filmul este tare simpatic, cu o avocată dependentă de muncă în prim-plan, Kate (Jen Lilley), care trebuie să se ocupe de vânzarea unui hotel chiar în prag de Sărbători. Doar că, ce să vedeți, toată lumea se teme de acel hotel, despre care se zvonește că ar fi bântuit. Însă Kate nu e tocmai genul care să se teamă de aceste povești, așa că merge la hotel și dă nas în nas… cu cel mai chipeș spirit din filmele de Crăciun.

The Holiday Calendar

Kat Graham (Bonnie din The Vampire Diaries) joacă rolul Abby Suton, o tânără total debusolată, care nu știe exact ce vrea de la viața ei. Viața sa ia o turnură neașteptată în momentul în care primește de la bunicul ei un calendar Advent care pare să-i prezică viitorul.

A Christmas Prince 1 & 2

Pe mine nu m-a dat pe spate primul film, dar cine știe, poate pe voi o să vă convingă mai mult. Avem o jurnalistă trimisă la curtea regală pentru a afla o știre-bombă despre un prinț, avem un prinț care se pregătește să devină rege și… avem muuult Crăciun. A Christmas Prince: The Royal Wedding va fi lansat pe 30 noiembrie pe Netflix și, la fel ca prima peliculă, a fost filmat în România.

Christmas Wedding Planner

Tot un rom-com christmassy, Christmas Wedding Planner urmărește aventura lui Kelsey, o organizatoare de nunți, care de fiecare dată pune la cale evenimente ca la carte. Numai că, la un moment, în scenă apare un detectiv privat care îi complică existența cu misiunea lui.

A Wish for Christmas

Sara (Lacey Chabert) nu prea este genul de persoană care să își susțină punctul de vedere și să își apere drepturile, așa că mulți profită de pe urma atitudinii sale. Mai ales la locul de muncă. Tocmai din acest motiv, ea îi cere lui Moș Crăciun să o ajute să lupte pentru sine.

Christmas With A View

Ea este managerul unui restaurant și tocmai a trecut printr-un eșec profesional. El este un chef de succes, o celebritate în domeniul artei culinare, care îi da viața peste cap de tot. Și undeva la mijloc e… Crăciunul. filme de Craciun netflix

A Dogwalker’s Christmas Tale

A Dogwalker’s Christmas Tale e un film adorabil. Cum altcumva să fie un film despre Crăciun și despre cățeluși drăgălași? În prag de Sărbători, doi prieteni încearcă să salveze un parc de căței care urmează să fie distrus. filme de Craciun netflix

You Can’t Fight Christmas

Edmund James e un afacerist pragmatic, pe care Sărbătorile nu îl impresionează deloc. Tot ce vrea este să pună capăt nebuniei de Crăciun care se desfășoară an de an în hotelul lui. Noroc că intervine la timp Leslie, un designer care iubește Crăciunul și care va face tot posibilul să îl molipsească și pe Edmund cu bucuria ei festivă. filme de Craciun netflix

Foto: Netflix