Menu
News / TV

Cole Sprouse și Lili Reinhart (Riverdale), debut la Met Gala 2018

cole sprouse

Îmi permiteți un scurt moment de #fangirling? Sper că da, nu de alta, dar nu o comit des. Așaaaa, deci ideea este că mie îmi place foarte mult Riverdale. Nu cred că am mai povestit despre acest serial până acum, dar ideea este că a umplut cumva golul pe care mi-l lăsase în suflet Gossip Girl. E puțin cheesy, mai de teens așa, dar ce pot să spun… am și eu plăcerile mele (ne)vinovate. Motivul principal pentru care mă uit la Riverdale se numește Cole Sprouse. Bine, cred că mai mult au contribuit ochii albaștri ai lui Cole Sprouse, dar haideți să nu divagăm! 😀

Pentru cei care nu au văzut povestea, serialul este despre un grup de adolescenți din orășelul Riverdale, un loc liniștit până în momentul în care cel mai popular elev de la Riverdale High School este ucis și toată lumea încearcă să afle cine este criminalul. Ei, și de aici pornește o întreagă nebunie, adolescenții încearcă să conducă o investigație pe cont propriu, asta în timp ce se confruntă cu micile drame de zi cu zi, adulții, pe de altă parte, poartă și ei bătălia lor… și așa apar tot felul de răsturnări de situație și conflicte.

Riverdale este produs de CW și este disponibil pe Netflix.

Serialul este inspirat de o serie de benzi desenate, Archie Comics, iar rolurile principale sunt jucate de KJ Apa, Lili Reinhart, Camila Mendes, Cole Sprouse și Madelaine Petsch. Și știu că Moviecore nu se ocupă de treburi ca Met Gala, dar de data asta nu mă pot abține: trebuie să vă arăt cât de drăguți au fost Cole Sprouse și Lili Reinhart (despre care știa deja toată lumea că sunt împreună, dar de-abia seara trecută și-au făcut debutul public în ipostaza de cuplu) pe covorul roșu.

Foto: Instagram/@metgalapictures & @thecwriverdale

No Comments

    Leave a Reply