Menu
News / TV

Comedy Central trimite cel mai fidel telespectactor la Londra, la Friendsfest

Comedy Central

Ți-ar plăcea să pleci în vacanță pe banii altcuiva, ai butona un nintendo și ai intra în gașca lui Cartman în South Park, sau crezi că ar fi beton să primești un pachet cu cadouri Comedy Central? Acum poți câștiga toate cele de mai sus, pentru că postul tău de televiziune preferat lansează un concurs cu multe premii.

Vânătoarea de personaje Comedy

Dacă urmărești show-urile Comedy Central în perioada 2 – 22 iulie 2018 și identifici pe parcursul fiecărei zile de concurs cele trei personaje faimoase din seriale, care vor apărea în colțul din dreapta al ecranului, te poți înscrie pentru a câștiga unul dintre cele mai tari premii:

Marele premiu: 1 călătorie cu bilete de avion și două nopți de cazare incluse, pentru două persoane, la Londra, precum și bilete VIP la evenimentul Friendsfest organizat de Comedy Central UK.

Friendsfest este un tur organizat de Comedy Central în șase orașe importante din Marea Britanie, dedicat serialului Friends. În cadrul turului, fanii serialului vor avea ocazia de a intra în apartamentul lui Ross, de a lua un loc în apartamentul Monicăi și multe altele. Astfel, aceștia vor retrăi atmosfera din fața micilor ecrane, de data aceasta într-un platou de filmare special amenajat.

Premiul al II-lea (valabil pentru 3 câștigători): jocul Nintendo Switch & South Park: The Fractured But Whole

Premiul al III-lea (valabil pentru 15 câștigători): set care conține covoraș de intrare cu Friends, pendrive 3.0 Family Guy de 32 GB și prosoape Rick și Morty

Cum pot fi câștigate premiile?

În fiecare zi, vor apărea trei personaje din serialele Comedy Central, în colțul ecranului. Telespectatorii vor trebui să le identifice și să le insereze numele pe platforma online concurs.comedycentral.com.ro, până la miezul nopții.  Acestea nu trebuie introduse toate odată, așadar, participanții vor putea accesa website-ul de mai multe ori pe zi. Totuși, nu vor putea fi făcute modificări asupra intrărilor anterioare.

Fiecare nume corect inserat înseamnă un punct în plus și aduce participantul mai aproape de unul din premii.

Oare care sunt personajele care vor trimite marele câștigător în Anglia?

No Comments

    Leave a Reply