Menu
Film / News

Creatorii Game of Thrones vor produce noile filme Star Wars

Creatorii Game of Thrones vor produce noile filme Star Wars

Vești minunate pentru fanii GoT și Star Wars. David Benioff și D. B. Weiss, creatorii serialului Game of Thrones, vor scrie și vor produce o nouă serie de filme Star Wars. Vestea a fost confirmată de curând de către cei de la Disney.

Noua serie va fi separată de saga axată pe Lucas Skywalker, care a început odată cu Star Wars: A New Hope și care va lua sfârșit în 2019, când va fi lansat Star Wars: Episode IX, în regia lui J. J. Abrams. În același timp, vom avea și un serial și o altă trilogie Star Wars, cu Rian Johnson (care a făcut și The Last Jedi) la cârma regizorală.

Urmează o perioadă de tranziție foarte interesantă pentru Benioff și Weiss. Ultimul sezon din Game of Thrones, cel mai popular serial din ultimii ani, va avea premiera în 2019, cu o întârziere destul de mare pentru fanii poveștii, care așteaptă cu nerăbdare să afle cum se va încheia bătălia din Westeros.

Benioff și Weiss au anunțat deja că vor dezvolta un nou serial pentru HBO – Confederate – o dramă a cărei acțiune are loc în timpul Războiul Civil. Producția sa va începe imediat ce Game of Thrones va fi gata.

În 2012, Disney a cumpărat Lucasfilm, compania din spatele seriei Star Wars, pentru aproximativ 4 miliarde. Din acel moment, studiourile Disney au încercat să extindă poveștile din galaxie dincolo de luptele familiei Skywalker și să dezvolte pelicule independente de vechile serii. O astfel de încercare a fost Rogue One, în 2016, și o alta va fi Solo: A Star Wars Story, care va avea premiera anul acesta, pe 25 mai.

Disney nu le-a dat lui Benioff și Weiss un deadline pentru noua serie Star Wars, dar CEO-ul companiei, Bob Iger, a declarat că cei doi au deja o idee despre viitoarea poveste.

Sursa foto: outnow.ch

No Comments

    Leave a Reply