Menu
News / TV

Diane Lane și Greg Kinnear vor apărea în ultimul sezon House of Cards!

house of cards

După scandalul de hărțuire sexuală în care a fost implicat Kevin Spacey, scandal în urma căruia actorul a fost scos din House of Cards, producția celui de-al șaselea și ultim sezon din serialul original Netflix a fost reluată. În plus, producătorii au confirmat acum două luni că cele opt episoade o vor avea pe Robin Wright în prim-plan.

De altfel, finalul sezonului cinci (stați liniștiți, nu dau spoilere!) a creat contextul perfect pentru Claire Underwood și preluarea puterii de către ea, însă rămâne de văzut cum va fi dezvoltată povestea de aici înainte.

Mai mult decât atât, actorii Diane Lane (Unfaithful, Under the Tuscan Sun) și Greg Kinnear (As Good As It Gets) se vor alătura castingului din ultimul sezon al serialului House of Cards. Lane și Kinnear vor fi alături de câștigătoarea la Golden Globes și nominalizata la  premiile Emmy – Robin Wright, dar și de Michael Kelly, Jayne Atkinson, Patricia Clarkson, Constance Zimmer, Derek Cecil, Campbell Scott și Boris McGiver în cel de-al șaselea și ultim sezon al producției.

În anul 2013, House of Cards a devenit prima serie originală online și a primit nominalizări importante la Premiile Primetime Emmy. Seria a primit 53 de nominalizări la Emmy, cu șapte premii câștigate – inclusiv cel mai important Emmy pentru un serviciu de difuzare online, premiul lui David Fincher pentru Outstanding Directing for a Drama Series. House of Cards a fost nominalizat la șase premii Golden Globes și a câștigat două. Legendara serie a primit 11 nominalizări pentru Screen Actors Guild și a câștigat două premii; un premiu AFI; patru nominalizări la premiile Writers Guild, cu un premiu câștigat; două nominalizări la BAFTA; patru nominalizări la premiile Producers Guild; două nominalizări la premiile Directors Guild și un premiu Peabody, pe lângă alte distincții.

Sursa foto: outnow.ch

 

No Comments

    Leave a Reply