Menu
Film / News / Special

Filme august 2018: descoperă cele mai importante titluri ale lunii!

Filme august 2018

Nu e o lună cu foarte multe lansări, dar e mai bine aşa, că avem timp să ajungem la toate. Iată titlurile care mi-au atras atenţia pentru august.

Cristopher Robin – 3 august

Christopher Robin, emoţionanta aventură Disney care îţi încălzeşte inima, ne aduce în august aminte de băieţelul care iubea să se aventureze, alături de gaşca lui de animale de pluş, haioase şi adorabile, prin Pădurea de 100 de Acri. Dar băieţelul a crescut şi a pierdut acel avânt. Acum e rândul prietenilor lui din copilărie să se aventureze în lumea noastră, pentru a-l ajuta pe Christopher Robin (Ewan McGregor) să-şi aducă aminte de băieţelul iubitor şi jucăuş, care încă se mai ascunde înăuntrul lui.

Mission: Impossible. Fallout – 3 august

L-am văzut şi, chiar dacă mie nu mi-a plăcut în mod deosebit, în principiu pentru că nu e genul meu de film, am citit multe recenzii favorabile, în unele chiar se spune că Fallout e cel mai titlu al francizei. Dar să trecem peste asta. În Mission: Impossible – Fallout,  Ethan Hunt (Tom Cruise), împreună cu echipa sa de la IMF – Alec Baldwin, Simon Pegg, Ving Rhames, dar și cu două aliate deja cunoscute – Rebecca Ferguson & Michelle Monaghan – pornesc într-o cursă contracronometru după ce una dintre misiunile sale a luat-o într-o direcție greșită.

The Darkest Minds – 10 august

Dacă v-au plăcut The Maze Runner şi The Hunger Games, s-ar putea să vă placă şi The Darkest Minds. Trailerul pare promiţător, în orice caz. După ce o pandemie omoară aproape toţi adolescenţii din America, cei puţini care i-au supravieţuit ajung să aibă puteri supranaturale. Însă autorităţile îi consideră pe aceştia adevărate pericole, aşa că încearcă să îi prindă şi să îi ducă în lagăre de detenţie.

The Meg – 10 august

Jason Statham revine pe marile ecrane, iar de această dată intră într-o confruntare… la mare adâncime. Cu un rechin preistoric şi fioros, pe numele său de scenă Megalodon. 😀

The Spy Who Dumped Me – 17 august

Mila Kunis şi Kate McKinnon joacă rolurile lui Audrey şi Morgan, două prietene din los Angeles care se trezesc prinse într-o conspiraţie internaţională extrem de periculoasă, după ce fostul iubit al lui Audrey îşi face apariţia cu o întreagă armată de asasini pe urmele lui.

Utøya 22. Juli – 17 august

Filmul reia drama celui mai sângeros atac din istoria modernă a Norvegiei, cel de pe Insula Utøya, când extremistul Anders Breivik (care nu este numit în peliculă) a a omorât 68 de tineri aflați în tabăra de vară

Licu, o poveste românească – 24 august

Documentarul, scris şi regizat de Ana Dumitrescu (citeşte aici şi un interviu cu Ana Dumitrescu) şi produs de compania Jules et Films, vorbeşte despre România ultimului secol văzută de un om pierdut în istorie, Licu. Personajul principal, Liviu Canţer, un bărbat de 92 de ani, a supravieţuit unor evenimente istorice majore şi acum ne povesteşte despre ele.

Slender Man – 31 august

Pentru amatorii de filme horror, luna august se încheie cu o poveste pe gustul lor, o peliculă despre Slender Man, o creatură cu mâinile foarte lungi, responsabilă pentru dispariţia a numeroşi copii.

Foto: outnow.ch