Menu
Film / Topuri

Filme de Crăciun pe Netflix, HBO GO și Prime în 2020

Da, ați ghicit, a venit acel moment din an în care declanșăm nebunia filmelor de Crăciun, mai ales că deja există o ofertă generoasă de titluri pe toate platformele de video streaming. Și cum stăm mai mult în casă în această perioadă, un maraton cinematografic festiv e un plan numai bun, În special dacă e acompaniat de un ceai cald sau un vin fiert. Without further ado, colecția de filme de Crăciun de pe Netflix, HBO și Prime debutează aici și acum!

The Christmas Chronicles 1 & 2 (Netflix)

Produs de Chris Columbus (Home Alone, Harry Potter), filmul spune povestea a doi frați năzdrăvani, Kate (Darby Camp) și Teddy Pierce (Judah Lewis), al căror plan de a-l prinde pe Moș Crăciun (Kurt Russell) exact în Ajunul Crăciunului se transformă într-o aventură neașteptată alături de moș și de renii lui, o călătorie la care mulți copii pot doar să viseze. În Christmas Chronicles 2, care va fi lansat pe Netflix pe 25 noiembrie, Kate își unește forțele cu Moș Crăciun încă o dată pentru a salva Polul Nord și spiritul sărbătorilor de iarnă.

filme de craciun

The Princess Switch 1 & 2 (Netflix)

Cu o săptămână înainte de Crăciun, Margaret (Vanessa Hudgens), frumoasa ducesă de Montenaro, face schimb de locuri cu Stacy, o maestră a dulciurilor, o fată „din popor”, din Chicago, care îi seamănă leit. Cu puțin ajutor magic din partea asistentului Moșului, Margaret se îndrăgostește de colegul chipeș al lui Stacy, în timp ce Stacy se îndrăgostește de logodnicul lui Margaret, un prinț fermecător. În The Princess Switch 2, cele două fac schimb din nou, însă planul lor ia o turnură neașteptată în momentul în care apare o nouă sosie în peisaj. 

Dolly Parton’s Christmas on the Square (Netflix)

După decesul tatălui ei, Regina Fuller (Christine Baranski), o femeie bogată și antipatică, revine chiar înainte de Crăciun în orășelul natal pentru a evacua toți localnicii și pentru a vinde terenul unui dezvoltator de malluri. Însă, după ce le ascultă poveștile și greutățile, după ce reia legătura cu o veche iubire și acceptă îndrumare din partea unui adevărat înger, Regina începe să simtă cu adevărat magia sărbătorilor de iarnă și ia decizia corectă. 

Dash & Lily (Netflix)

Un serial foarte drăguț, Dash & Lily este o poveste care începe cu un carnețel roșu ascuns într-o librărie. Un carnețel în care ea, Lily (Midori Francis), lasă câteva instrucțiuni precise pentru cel care îl va găsi și care va fi dispus să intre în jocul ei. Cel care descoperă caietul buclucaș este Dash (Austin Abrams), un tip de treabă, dar un pic morocănos și, uneori, de-a dreptul arogant. Intrigat de provocările carnețelului roșu, el pornește imediat pe urmele indiciilor lăsate de ea. Și astfel, în scurt timp, cei doi încep un schimb de povești… scrise de mână, de emoții și dezvăluiri, de experiențe prin New York-ul aflat în pragul Crăciunului. Chiar dacă nu se cunosc. Chiar dacă nici măcar nu își știu numele. 

Holiday Home Makeover with Mr. Christmas (Netflix)

Benjamin Bradley, cunoscut mai ales drept domnul Crăciun, este un veteran al industriei de design interior cu o obsesie serioasă pentru perioada sărbătorilor. Pentru domnul Crăciun, această perioadă este sărbătoarea tradițională a dragostei, familiei și prietenilor. În noul serial Netflix O schimbare de sărbătoare, Bradley oferă publicului acces în culise, în timp ce își folosește experiența de designer și colecția impresionantă de decorațiuni de Crăciun. Înarmați cu luminițe, ghirlande și beteală, Bradley și elfii din echipa sa muncesc non-stop pentru a aduce bucuria sărbătorilor familiilor și comunităților care au nevoie de o transformare a casei în această minunată perioadă a anului. 

Christmas Wonderland (Netflix)

Heidi (Emily Osment) a visat întotdeauna să fie o artistă de succes, dar a ajuns să-și pună dorința pe plan secund, devenind curatoarea unei galerii de artă. Însă, atunci când revine în orașul natal de sărbători și își reîntâlnește iubitul din liceu, vechile sale pasiuni se trezesc din nou la viață. 

Holidate (Netflix)

Sloane (Emma Roberts) și Jackson (Luke Bracey) urăsc sărbătorile și presiunea uriașă care se pune asupra celor single în această perioadă. Tocmai din acest motiv, întâlnirea lor accidentală se încheie cu un pact: acela de a fi parteneri la toate evenimentele festive din timpul anului, echipa perfectă, fără interese romantice la mijloc. Planul le iese, inițial, dar, pe parcurs, chimia dintre ei începe să iasă la iveală. 

Operation Christmas Drop (Netflix)

În prag de sărbători, Erica (Kat Graham), asistenta unui om politic, primește sarcina de a merge la tropice pentru a închide o bază a forțelor aeriene americane. Dar planul ei se schimbă radicală odată ce ajunge aici și îl întâlnește pe altruistul Andrew (Alexander Ludwig), căpitanul care iubește Crăciunul și cadourile. 

12 Gifts of Christmas (Netflix)

Cu două săptămâni înainte de Crăciun, Marc Rehnquist (Aaron O’Connell) angajează o artistă fără prea mult succes, pe Anna Parisi (Katrina Law), pentru a-l ajuta să aleagă cadourile festive pentru prietenii și familia lui. 

A Christmas Prince (Netflix)

În apropierea sărbătorilor, Amber (Rose McIver), o jurnalistă din America, este trimisă la curtea regală din Aldovia pentru a afla o știre-bombă despre un prinț care se pregătește să devină rege, dar sfârșește prin a se îndrăgosti nebunește de el. Filmul are și două continuări: A Christmas Prince: The Royal Wedding și A Christmas Prince: The Royal Baby, ambele pe Netflix. 

Christmas with the Kranks (Netflix)

Tocmai când credeau că pot renunța la Crăciun și la toate tradițiile festive, Nora (Jamie Lee Curtis) și Luther Krank (Tim Allen) află că fiica lor, Blair (Julie Gonzalo), vine acasă de sărbători, așa că trebuie să organizeze rapid o petrecere… ca pe vremuri!

Christmas Wedding Planner (Netflix)

Un rom com cu aer festiv, Christmas Wedding Planner urmărește aventura lui Kelsey (Jocelyn Hudon), o organizatoare de nunți, care de fiecare dată pune la cale petreceri de nouă douăzeci. Viața ei este încurcată la un moment dat, când în scenă apare un detectiv privat care îi complică existența cu misiunea lui.

Christmas with a View (Netflix)

Ea este managerul unui restaurant și tocmai a trecut printr-un eșec profesional. El este un chef de succes, o celebritate în domeniul artei culinare, care îi da viața peste cap de tot. Și undeva la mijloc e… Crăciunul. fil

Angela’s Christmas (Netflix)

Bazat pe iubita carte pentru copii scrisă de Frank McCourt (autor al cărții de memorii Angela’s Ashes, premiată cu premiul Pulitzer), filmul prezintă o poveste amuzantă, înduioșătoare și plină de învățăminte despre puterea dragostei familiei și despre dorința inocentă a unui copil, ca toți cei din jur să se simtă în siguranță și iubiți de Crăciun.

Angela’s Christmas Wish (Netflix)

Continuare a peliculei Angela’s Christmas, filmul este o poveste emoționantă despre o fetiță hotărâtă, care își propune să-și reunească familia de Crăciun. Apare pe 1 decembrie la Netflix.

The Knight Before Christmas (Netflix)

Sir Cole (Josh Whitehouse), un cavaler medieval șarmant, este transportat în mod magic în zilele noastre, unde se îndrăgostește de Brooke (Vanessa Hudgens), o profesoară de științe de la liceu, dezamăgită în dragoste.

A Wish for Christmas (Netflix)

După ce șeful ei își asumă din senin ideea sa strălucită, Sara Thomas (Lacey Chabert) apelează la Moș Crăciun pentru a-i da curajul de a lupta pentru ea și pentru dreptate. 

The Polar Express (Netflix)

În regia lui Robert Zemeckis (Forrest Gump), The Polar Express este povestea unui băiețel care nu crede în spiritul Crăciunul. Într-o noapte, la ușa lui apare un tren magic spre Polul Nord, un tren care îl duce pe acesta în cea mai tare aventură a vieții sale.

Four Christmases (Netflix)

După ce vacanța lor de Crăciun în exoticul Fiji este anulată din cauza condițiilor meteo nefavorabile, Brad (Vince Vaughn) și Kate (Reese Witherspoon) sunt nevoiți să își petreacă sărbătorile alături de părinții divorțați. Iar asta înseamnă patru vizite și… patru Crăciunuri pline de provocări!

The Holiday Calendar (Netflix)

Kat Graham este Abby Suton, o tânără total confuză, care nu știe exact ce dorește de la viața ei. Însă lucrurile iau o turnură neașteptată în momentul în care primește de la bunicul său un calendar Advent care pare să-i prezică viitorul.

Klaus (Netflix)

Unul dintre cele mai drăguțe titluri festive de pe Netflix, animația îl are în prim-plan pe Jesper, care este cel mai slab și leneș elev al academiei poștale, motiv pentru care e trimis pe o insulă înghețată la nord de cercul polar, unde localnicii, veșnic învrăjbiți, de abia schimbă o vorbă, darămite să își trimită scrisori. Jesper aproape că renunță la misiunea lui acolo, dar găsește o aliată în profesoara Alva și îl descoperă pe Klaus, un tâmplar misterios care locuiește singur într-o casă plină de jucării lucrate manual. Aceste prietenii neașteptate readuc veselia în Smeerensburg, ceea ce creează o nouă lume plină de vecini binevoitori, tradiții magice și ciorapi atârnați cu grijă pe șemineuri.

Let It Snow (Netflix)

Când viscolul lovește un orășel în Ajunul Crăciunului, prieteniile și poveștile de dragoste ale unor adolescenți din ultimul an de liceu se intersectează din mai multe cauze: o vedetă pop rămasă înzăpezită, un butoi furat, un grup de dansatoare de competiție, o femeie misterioasă, acoperită cu folie de aluminiu și o petrecere epocală la restaurantul Orașul Vafelor. În dimineața de Crăciun, nimic nu va mai fi la fel.

Arthur Christmas (Netflix)

Arthur (vocea lui James McAvoy) e fiul lui Moș Crăciun, iar el are de îndeplinit o misiune foarte importantă: să livreze cadoul de Crăciun singurului copil care a fost uitat de Moș.

Elf (Netflix)

O comedie clasică de Crăciun, Elf explorează aventura unui spiriduș (interpretat de Will Ferrell) care ajunge la New York cu o misiune clară: aceea de a răspândi magia Crăciunului.

Christmas in the Wild (Netflix)

După un divorț neașteptat, Kate (Kristin Davis) pleacă singură într-o vacanță prelungită în Africa, unde cunoaște o lume fascinantă, de care se îndrăgostește imediat. 

Home for Christmas (Netflix)

Un serial savuros, Home for Christmas o are în prim-plan pe Johanne (Ida Elise Broch), o tânără care, după ce își minte familia că are un iubit, pornește într-o cursă la limită pentru găsirea unui partener pe care să-l aducă acasă de Crăciun. 

The Nightmare Before Christmas (HBO GO)

Cu un scenariu scris de Tim Burton, The Nightmare Before Christmas pornește de la o premisă foarte comică: Regele Dovleac din orașul Halloweenului ajunge accidental în orașul Crăciunului și hotărăște să-l răpească pe Moș Crăciun. Iar de-aici încolo… începe un lung șir de întâmplări cu personaje care mai de care mai dubioase! 

A Christmas Carol (HBO GO)

Scrooge (Jim Carey) este un bătrân ursuz și trist, care urăște cu pasiune sărbătorile de iarnă. În seara de Ajun, este vizitat de trei fantome care îi arată trecutul, prezentul și viitorul, momente-cheie care i-au definit existența și care l-au adus în punctul de acum. 

Homegrown Christmas (HBO GO)

Când sunt obligați să se ocupe împreună de organizarea unei petreceri de Crăciun pentru liceul lor, Maddie (Lori Loughlin) și Carter (Victor Webster), doi foști iubiți, sunt nevoiți să lase deoparte problemele din trecut și să lucreze cot la cot, un prilej grozav pentru a se redescoperi.   

Christmas at Grand Valley (HBO GO)

Kelly (Danica McKellar) se întoarce acasă, în Grand Valley, pentru Crăciun, cu speranța că își va redescoperi pasiunea pentru artă. O întâlnire neașteptată, însă, îi schimbă complet planurile și perspectiva de viață.

Return to Christmas Creek (HBO GO)

După 20 de ani de la o ceartă foarte mare între tatăl și unchiul ei, Amelia Hughes (Tori Anderson) revine în orașul natal pentru a redescoperi spiritul Crăciunului. 

Love Actually (Amazon Prime)

Hugh Grant, Colin Firth, Emma Thompson, Keira Nightley, Liam Neeson, Martin Freeman, Alan Rickman și mulți, mulți alții îți dau întâlnire în unul dintre cele mai frumoase filme de Crăciun, o aventură în care spiritul festiv cuprinde personaje diferite și foarte interesante.

Deck the Halls (Amazon Prime)

Sărbătorile înseamnă pace și armonie până se ajunge la… un război între vecini. Mai exact, între Buddy (Danny DeVito) și Steve (Matthew Broderick), care încearcă să demonstreze că pot câștiga competiția pentru…. CEA MAI FRUMOASĂ CASĂ DE CRĂCIUN.

How The Grinch Stole Christmas (Amazon Prime)

Grinch (Jim Carey) e un simpatic, oricât de urâcios ar fi el, toată lumea îl iubește. Hotărât să strice bucuria festivă a locuitorilor din Whoville, acesta le fură Crăciunul, însă nu își dă seama că spiritul acestei sărbători este mai puternic decât orice plan malefic.

The Nutcracker (Amazon Prime)

Un alt classic Crăciun, The Nutcracker urmărește evadarea micuței Marie (Jessica Cohen) într-un univers cu totul magic. 

Foto: Netflix, outnow.ch