Menu
Film / News / Topuri

Filme decembrie 2018: descoperă premierele acestei luni

filme decembrie 2018

Filme decembrie 2018: luna aceasta, simpatica Mary Poppins Returns, Jason Momoa e pregătit de o nouă aventură în Aquaman, iar Bumblebee se întoarce la origini.

Mortal Engines – Premiera: 7 decembrie (filme 2018)

La mii de ani după ce planeta a fost distrusă în urma unui cataclism, lumea este organizată în orașe mobile imense, care cutreieră Pământul în căutarea unor orășele pe care să le domine. Singurii care se revoltă împotriva acestui sistem sunt Tom (Robert Sheehan) și Hester (Hera Hilmar), doi tineri care încearcă să schimbe viitorul omenirii. (filme 2018)

Robin Hood – Premiera: 7 decembrie

Îndrăgitul personaj Robin Hood, interpretat de această dată de Taron Egerton, revine pe marile ecrane și este pregătit să lupte din nou împotriva celor corupți și să îi apere pe cei neajutorați.

Santa & Cie – Premiera: 7 decembrie(filme 2018)

Spiridușii lui Moș Crăciun se îmbolnăvesc subit în pragul Ajunului, iar planurile pentru Crăciun par a fi compromise. Pentru a salva magia sărbătorilor, Moș Crăciun (Alain Chabat) se urcă în sanie și străbate lumea în căutarea unui leac pentru elfii lui.

Dragoste  1. Câine – Premiera: 7 decembrie

Simion (Valeriu Andruță) găsește în pădure o femeie bătută și încearcă să afle ce s-a întâmplat cu ea. Apoi, încearcă să o iubească. Dragoste  1. Câine este prima parte a Trilogiei Balcanice, în regia lui Florin Șerban (Eu când vreau să fluier, fluier).

Racetime – Premiera: 14 decembrie

Un film perfect pentru luna decembrie, Racetime prezintă o cursă a săniuțelor dintr-un orășel numit Frabkie-Four-Eyes.

Cold War – Premiera: 14 decembrie

În timpul Războiului Rece, undeva între Polonia stalinistă, ruinată de cel de-al doilea război mondial, și Parisul boem al anilor ’50, un muzician înnebunit după libertate și o tânără cântăreață pătimașă trăiesc o iubire imposibilă, într-o perioadă istorică imposibilă. Cold War este propunerea Poloniei la Premiile Oscar de anul viitor, pentru o nominalizare la categoria Cel mai bun film într-o limbă străină, alta decât limba engleză.

Second Act – Premiera: 14 decembrie

Tot mai frustrată de modul în care a ajuns viaţa ei, Maya (Jennifer Lopez) refuză să se resemneze şi acceptă provocarea de a demonstra afaceriştilor de pe Madison Avenue că şcoala vieţii este la fel de importantă precum prestigioasele diplome. Însă atunci când CV-ul este fals, lucrurile nu au cum să iasă conform planului şi totul culminează cu cele mai amuzante răsturnări de situaţie.

Aquaman – Premiera: 21 decembrie

Jumătate om, jumătate zeu al mării, Arthur Curry (Jason Momoa) este pregătit de o nouă aventură epică în imperiul subacvatic, dar și în lumea de la suprafață.

Mary Poppins Returns – Premiera: 21 decembrie

Unul dintre cele mai îndrăgite personaje din copilăria mea, Mary Poppins se întoarce la final de an pe marile ecrane. De această dată, Emily Blunt joacă rolul dădacei care aduce bucurie şi magie în viața familiei Banks.

Bumblebee – Premiera: 28 decembrie (filme 2018)

Fugar încă din 1987, autobotul Bumblebee (pe care îl știm din seria Transformers) se refugiază într-un parc auto de vechituri. Asta până într-o zi, când Charlie Watson (Hailee Steinfeld) decide să-l ia acasă, fără să bănuiască ce este el, de fapt.

Foto: outnow.ch