Menu
Film / News / Topuri

Filme ianuarie 2018: descoperă premierele acestei luni!

filme ianuarie 2018

Filme ianuarie 2018: de la drame cu potenţial la Oscar şi poveşti inspirate din fapte reale la multe, multe filme de acţiune, prima lună a anului va fi una plină pentru cinefili.

Molly’s Game – 5 ianuarie (filme ianuarie 2018)

Jessica Chastain are toate şansele să intre în cursa pentru Oscar pentru rolul din Molly’s Game, povestea schioarei Molly Bloom, care, după un accident în urma căreia e nevoită să renunțe la sport, devine „Prințesa pokerului” din Los Angeles și, ulterior, New York.

Insidious: The Last Key – 5 ianuarie

Dacă vrei să îţi revii după atâtea petreceri şi pahare de şampanie, mergi la un film horror. Insidious: The Last Key este atât de înfricoşător, încât te va trezi imediat la realitate. 😀

Bullet Head – 5 ianuarie

Adrien Brody, John Malkovich, Antonio Banderas, Rory Culkin şi Alexandra Dinu fac echipă în Bullet Head, un thriller despre trei infractori captivi într-un deposit care ascunde pericole nebănuite. (filme ianuarie 2018)

Happy End – 12 ianuarie (filme ianuarie 2018)

Selectat în competiţia Festivalului de la Cannes din 2017, Happy End este drama familiei Laurent din Calais, o familie care ascunde nenumărate secrete. Acţiunea are loc pe fondul crizei refugiaţilor din Orientul Mijlociu.

The Disaster Artist – 12 ianuarie

Cel mai bun film despre cel mai prost film din istorie: cam aşa ar putea fi rezumat The Disaster Artist, noua peliculă regizată de James Franco. Actorul a fost inspirat de povestea lui Tommy Wiseau, regizorul care a făcut The Room, considerat cel mai slab film din toate timpurile.

The Commuter – 12 ianuarie

Pe drumul spre casă, în tren, Michael McCauley (Liam Neeson) este abordat de o femeie misterioasă, care îi cere să găsească un intrus în schimbul unei recompense. În scurt timp, acesta devine protagonista unei misiuni pe viaţă şi moarte într-un tren al terorii.

Downsizing – 12 ianuarie

În regia lui Alexander Payne, omul din spatele unor filme ca Nebraska sau The Descendants, Downsizing este un SF despre o lume… în miniatură. Pentru a rezolva problema suprapopulării planetei, oamenii de ştiinţă au găsit un mod de a micşora oamenii până la 13 cm înălţime, având la dispoziţie 200 de ani pentru a finaliza tranziţia tuturor.

Daddy Cool – 19 ianuarie

În încercarea de a reintra în graţiile femeii iubite, care îşi doreşte familie şi copii, Adrien (Vincent Elbaz) îşi deschide o creşă chiar în apartamentul în care a locuit cu ea.

Darkest Hour – 19 ianuarie

Gary Oldman joacă rolul premierului britanic Winston Churchill într-un biopic centrat pe rolul pe care l-a avut acesta în cel De-al Doilea Război Mondial.

Pororoca – 19 ianurie

În regia lui Constantin Popescu, Pororoca este drama unei familii, Tudor (Bogdan Dumitrache) şi Cristina (Iulia Lumânare), care se confruntă cu pierderea unui copil, dispărut fără urmă din parcul de joacă. Pentru rolul lui Tudor, Bogdan Dumitrache a fost desemnat Cel mai bun actor la Festivalul de Film de la San Sebastian.

Den of Thieves – 19 ianuarie

Gerard Butler şi 50 Cent îşi dau întâlnire în Den of Thieves, un action movie plin de adrenalină, în care un grup de infractori plănuieşte un jaf de proporţii… chiar sub nasul poliţiştilor.

Maze Runner: The Death Cure – 26 ianuarie

Thomas (Dylan O’Brien) revine în cea de-a treia parte a seriei Maze Runner, The Death Cure, iar de această dată e nevoit să pornească în căutarea unui antidot pentru o boală numită Flare.

Glory – 26 ianuarie

După ce găseşte milioane de leva pe şinele trenului, Tsanko Petrov (Stefan Denolyubov) predă banii poliţiei şi devine peste noapte un erou naţional. Pentru gestul său, autorităţile îl recompensează cu un ceas aparent banal, un ceas care îi dă viaţa peste cap mai ceva ca banii pe care i-a găsit.

The Killing of a Sacred Deer – 26 ianuarie

Un thriller psihologic care te îngrozeşte şi te ţine în suspans în fiecare moment: care aşa ar putea fi rezumat The Killing of a Sacred Deer, cel de-al doilea film la care Colin Farrell a lucrat cu regizorul Yorgos Lanthimos (primul a fost The Lobster). Actorul joacă rolul unui chirurg care primeşte în familia sa un adolescent orfan de tată, fără să bănuiască o clipă consecinţele deciziei lui.

120 battements par minute – 26 ianuarie

Proiectat în premieră la ediţia de anul trecut a festivalului Les Films de Cannes à Bucarest, 120 battements par minute intră acum în cinematografele din toată ţara. Filmul, care a obţinut patru trofee la Cannes, inclusiv Marele Premiu al Juriului, prezintă viaţa şi eforturile activiştilor de la Act Up Paris, organizaţie care încearcă să tragă un semnal de alarmă în ceea ce priveşte SIDA, boala care, la începutul anilor ’90, făcea ravagii în Franţa.

Foto: www.outnow.ch

No Comments

    Leave a Reply